Ana Sayfa Yaşam 1 Temmuz 2024 31 Görüntüleme

Kadınlar yaz döneminde dil öğrenecek

İzmirli kadınlar, İzmir Büyükşehir Belediyesi Kadın Çalışmaları Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenecek ücretsiz dil kurslarıyla yaz döneminde dil öğrenecek. İngilizce ve Almanca kursları, bugün yapılacak tanışma toplantısıyla başlayacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kadın Çalışmaları Şube Müdürlüğü, dil kurslarını yaz döneminde de sürdürüyor. Bu kapsamda Anahtar Kadın Çalışmaları Bütüncül Hizmet Merkezi’nde A1 seviyesi İngilizce ve Almanca kursları düzenlenecek. Bugün yapılacak tanışma toplantısıyla başlayacak kurslara, kendini geliştirmek ve yeni bir dil öğrenmeye başlamak isteyen kadınlar katılabilecek.
İngilizce kursu salı günleri 10.00-12.00 saatleri arasında, perşembe günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yapılacak. Almanca kursu pazartesi günleri 10.00-12.00 saatleri arasında, çarşamba günleri 14.00-16.00 saatleri arasında düzenlenecek. 
Başvuru için 232. 293 33 72 numaralı telefondan İzmir Büyükşehir Belediyesi Anahtar Kadın Çalışmaları Bütüncül Hizmet Merkezi’ne ulaşılabilecek. Kurslar, Zübeyde Hanım Mahallesi Başpehlivan Karaali Caddesi No: 377 Örnekköy Karşıyaka’da bulunan yerleşkede yapılacak.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

İlginizi çekebilir

Başkan Yılmaz Halkın İçinde

Başkan Yılmaz Halkın İçinde

Tema Tasarım | Osgaka.com