Ana Sayfa Kültür & Sanat 2 Temmuz 2024 60 Görüntüleme

Netflix, Zeytin Ağacı’nın 2. Sezonu İçin Beklenen Frağmanı Paylaştı

Tûba Büyüküstün, Seda Bakan, Boncuk Yılmaz, Murat Boz, Fırat Tanış, Serkan Altunorak, Rıza Kocaoğlu, Aytaç Şaşmaz, Umut Kurt ve Füsun Demirel gibi başarılı oyuncuları zengin kadrosunda buluşturan Zeytin Ağacı, 2. sezonu ile 11 Temmuz’da yayında.

Ayvalık’ta yeni bir başlangıç yapan Ada, Leyla ve Sevgi, sürprizlerle dolu yeni maceralarıyla izleyiciyi Ege’nin büyülü atmosferine davet ediyor. Üç yakın dostun karşılaştıkları engeller ve yaşadıkları duygusal dönüşümleri, kalplere dokunan samimi bir dille aktaran Zeytin Ağacı, sevginin iyileştirici gücünün de altını çiziyor.

Yapımcılığını Onur Güvenatam’ın üstlendiği, senaryosunu Nuran Evren Şit’in kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Burcu Alptekin ve Erdem Tepegöz’ün paylaştığı Zeytin Ağacı tüm dünya ile aynı anda 11 Temmuz’da sadece Netflix’te.

Zeytin Ağacı 2. Sezon Hakkında: 

Ayvalık’ta yeni bir hayata başlayan Ada (Tûba Büyüküstün), Leyla (Seda Bakan) ve Sevgi’nin (Boncuk Yılmaz) karşısına yepyeni sorunlar çıkar. Ada, bir yanda bilim dünyasıyla, diğer yanda ailesinin geçmişiyle uğraşırken, Leyla ise yeni bir iş kurmaya çalışmaktadır. Sevgi’nin ise bu sefer yakınlarından bile sakladığı bir sırrı vardır.

Senarist: Nuran Evren Şit

Yönetmen: Burcu Alptekin – Erdem Tepegöz

Oyuncular: Tûba Büyüküstün, Seda Bakan, Boncuk Yılmaz, Murat Boz, Fırat Tanış, Serkan Altunorak, Rıza Kocaoğlu, Aytaç Şaşmaz, Umut Kurt ve Füsun Demirel
Yapımcı: Onur Güvenatam

Yapım Şirketi: OGM

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

İlginizi çekebilir

Şarkılar bahara renk katacak

Şarkılar bahara renk katacak

Tema Tasarım | Osgaka.com