Ana Sayfa Yaşam 5 Temmuz 2024 34 Görüntüleme

Nissan Türkiye’nin yeni model kampanyaları

Yeni Nissan Qashqai’de nakit alım desteği

C-SUV segmentinin yaratıcısı Nissan Qashqai’nin temmuz ayı kampanyasında hafif hibrit ve e-POWER modellerinin tüm versiyonlarında geçerli olan kampanya kapsamında, 100.000TL nakit alım ayrıcalığı sunuluyor. Yeni Nissan Qashqai çarpıcı tasarımı ve benzersiz teknolojileriyle Haziran ayında Türkiye pazarına giriş yapmıştı. Yeni Nissan Qashqai’nin hafif hibrit Designpack versiyonu 1.799.900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı. 

Yeni Nissan Juke 100.000TL nakit alım desteği ve yüzde sıfır faiz

Şehir hayatının dikkat çeken oyuncusu Nissan Juke ikonik sarı rengi ile geri döndü. Kısa süre önce Türkiye lansmanı gerçekleşen aracın konforu ve teknolojiyi ön planda tutan yeni iç tasarımı dikkat çekiyor. Yepyeni bir donanım paketi olan Juke N-Sport versiyonunda çarpıcı detaylar yer alıyor. 

Yeni Nissan Juke nakit alım desteği ve yüzde sıfır faiz seçenekleriyle Temmuz ayında da Nissan Yetkili Satıcıları’ndaki yerini aldı. Juke’un Platinum, N-Design, N-Sport, Platinum Premium versiyonlarında 100.000TL nakit alım desteği ve 150.000TL’ye 12 ay yüzde sıfır faizli kredi imkanı bulunuyor. Yeni Juke’un Tekna versiyonunda ise 100.000TL nakit alım desteği ve 240.000TL’ye 12 ay yüzde sıfır faiz sunuluyor.

 

Gelişmiş sürüş destek teknolojileri (GSR2)artık tüm Nissan modellerinde standart

Nissan Türkiye, Genel Güvenlik Yönetmeliği (GSR2)’nin zorunlu kıldığı standart olan gelişmiş güvenlik teknolojilerini müşterileri ile buluşturuyor. Tüm bu teknolojik gereksinimlere ek olarak, Akıllı Hız Sabitleme sistemi, Akıllı Kör Nokta önleme sistemi de Nissan’ın ayrıca sunduğu gelişmiş sürüş destek sistemleri arasına katılıyor. Nissan Türkiye, bu yeni güvenlik teknolojilerini tüm yeni araç modellerine entegre etmekle kalmayıp, mevcut modellerinin güvenlik özelliklerini de sürekli olarak güncelliyor. 

Böylece Nissan markası müşterilerine daha güvenli, daha sürdürülebilir bir sürüş deneyimi sunma taahhüdünü de net bir şekilde pekiştiriyor. Bu yatırımlar ile Nissan sadece bir otomobil üreticisi olmanın ötesinde, güvenlik lideri olarak da öne çıkıyor.

 Nissan AMIEO Hakkında (Afrika, Orta Doğu, Hindistan, Avrupa ve Okyanusya)

Daha temiz, daha güvenli ve daha kapsayıcı bir dünya hedefleyen Nissan, tam anlamıyla sürdürülebilir bir şirket olmakta kararlı. 

Sürdürülebilirlik, Nissan’ın uzun vadeli vizyonu olan Ambition 2030’un merkezinde yer alıyor. Kritik çevresel, toplumsal ve müşteri ihtiyaçlarına yanıt veren bu inisiyatifi ile Nissan, önemli küresel pazarlara elektrikli modeller ve teknolojik yenilikler sunarak mobilite ve ötesini güçlendiriyor. Ambition 2030, Nissan’ın 2050 yılına kadar ürünlerinin ve operasyonlarının yaşam döngüsü boyunca karbon nötr olma hedefini destekliyor. Merkezinde EV36Zero bulunan ve Türkiye’nin de yer aldığı Nissan AMIEO bölgesi, elektrikli geleceğe geçişi hızlandırmaya hazırlanıyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com