Ana Sayfa oyuncu, Sinema 26 Ağustos 2024 121 Görüntüleme

Tuanna Ahmedova’dan Sinemada İki Büyük Proje Birden!

Tuanna Ahmedova’dan Sinemada İki Büyük Proje Birden!

 

Sevilen oyuncu Tuanna Ahmedova, sinemaseverlere iki büyük sürprizle geliyor! Geçtiğimiz yıl çekimleri tamamlanan ve merakla beklenen **”İllegal Aşk”** isimli komedi filmi, bu ay sonunda vizyona girmeye hazırlanıyor. Ahmedova, filmin vizyon tarihi yaklaştıkça heyecanını sosyal medya hesaplarında da paylaştı ve hayranlarına eğlenceli bir yapımın müjdesini verdi.

Ancak Ahmedova’nın sürprizleri bununla sınırlı değil! Başarılı oyuncu, yeni bir projeye de imza attı. Bu kez korku türünde bir filmle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Tuanna Ahmedova, “Teyaze”adlı bu yapımda başrolü üstlenecek. Film hakkında henüz çok fazla detay paylaşılmasa da, Ahmedova’nın farklı bir türdeki performansı şimdiden merakla bekleniyor.

Kariyerinde geniş bir yelpazede farklı karakterlere hayat veren Tuanna Ahmedova, hem komedi hem de korku türlerinde başarısını kanıtlamaya hazırlanıyor. Bu iki projeyle birlikte oyunculuğunun farklı yönlerini sergileyecek olan Ahmedova, sinema dünyasında adından sıkça söz ettireceğe benziyor.

Hayranları şimdiden her iki filmin de vizyon tarihini sabırsızlıkla beklemeye başladı. Tuanna Ahmedova, yeni projeleriyle yine büyük beğeni toplayacak gibi görünüyor!

Tema Tasarım | Osgaka.com