Ana Sayfa Kültür & Sanat 9 Ekim 2024 29 Görüntüleme

Netflix’in Başrolünde Gabriel Basso’ya Yer Veren Aksiyon Dolu Dizisi The Night Agent, Üçüncü Sezon Çekimlerine İstanbul’da Başlayacak

Netflix, başrolünde Gabriel Basso’nun yer aldığı aksiyon dolu dizisi The Night Agent’ın 3. sezon çekimlerine 2024 yılı sonunda İstanbul’da başlayacağını, 2. sezonun ilk görselleri eşliğinde duyurdu.

 

Toplam 10 bölümden oluşacak 3. sezonun İstanbul’da başlayacak çekimleri, 2025 yılında New York’ta devam edecek. İlk sezonuyla 2023 yılında en çok izlenen dizilerden biri haline gelen ve hala en popüler diziler arasında 7. sırada yer alan The Night Agent, 2. sezonuyla 2025 yılında geri dönecek.

The Night Agent 2. Sezon Hakkında: 

Matthew Quirk’ün aynı adlı romanından uyarlanan, acil durum hattına bakan düşük rütbeli bir FBI ajanı olan Peter Sutherland’ı merkezine alan The Night Agent; aksiyon ve gerilim dolu, karakter odaklı, çok katmanlı bir hikaye. Peter, ilk sezonda Başbakan’ı kurtarmak için gösterdiği çaba sayesinde ikinci sezonda Gece Ajanı olmaya hak kazanır. Ancak, Gece Ajanları’nın gizli organizasyonunun bir parçası haline gelmek, onu her yeri tehlike ile sarılmış tekinsiz bir dünyaya sürükler.

 

Yaratıcı / Dizi Sorumlusu/ Yapımcı: Shawn Ryan (The Shield, S.W.A.T.) 
 

Yürütücü Yapımcılar: Marney Hochman, Paul Bernard, Munis Rashid, Guy Ferland, Seth Gordon, Julia Gunn, David Beaubaire, Paul Neinstein, William Sherak, Nicole Tossou, James Vanderbilt

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com