Karabağlar’da bir hafta boyunca Cumhuriyet coşkusu yaşanacak
"Bizim Caz" Uğur Mumcu Parkı'ndaydı.
20.10.2024 - Pazar 20:16
Sanatın ve sanatçının her zaman yanında olan Çankaya Belediyesi kapılarını caz tutkunlarına açtı. Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Caz Topluluğunun 2’ncisini düzenlediği Bizim Caz etkinliğinde caz tınıları yükseldi.
Halkın sanat ve sanatçıyla buluşmasına yönelik hizmetlerini sürdüren Çankaya Belediyesi, açık havada düzenlediği etkinlikte caz severleri buluşturdu. ODTÜ Caz Topluluğunun bu yıl ikincisini düzenlediği Bizim Caz etkinliğine destek olan Çankaya Belediyesi kapılarını genç caz müzisyenlerine açtı. Caz severler, soğuk havaya rağmen canlı caz performansları ile keyifli bir hafta sonu geçirdi.
Çankaya Belediyesi Uğur Mumcu Parkında gerçekleşen etkinlikte ODTÜ Caz Topluluğundan Muhabbet Kuşları, Eskambambo ve Mama’s Bıg Band’in yer aldığı müzisyenler sahne alarak cazın en güzel tınılarını sanatseverlerle buluşturdu.
MÜZİSYENLERDEN JAM SESSİON PERFORMANSI
Genç ve usta müzisyenleri bir araya getiren etkinlikte müzisyenlerin genellikle enstrüman çalanların doğaçlama sololar çaldığı ve melodiler üzerinde gayrı resmi bir müzik etkinliğini içeren Jam Session performansları da beğeni topladı.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
Kütüphanede Buluşalım: Yaratıcı Okuma Atölyesi başladı
İstanbul Havalimanları Muhabirleri Derneği ile buluşan Corendon Airlines, 2025 performansını ve 2026 vizyonunu anlattı
Orhan Veli Şiirleri Feshane Ve Baruthane'de Yankılanıyor
A101, Yeni Nesil Medya Platformu Medya101’in Lansmanını Yaptı
Sompo Sigorta Business Bootcamp Sertifika Programı dördüncü dönem mezunlarını verdi
Dr. Derya Güneş Uyardı, “Henüz Tanı Yoksa Sağlıklıyım Sanmayın”
Kanal tedavisi dişin ömrünü uzatıyor!
Fikirden Pazara Yeni Nesil Girişimcilik Modeli
Eczacımın Dijital Dünyası, Değişimin Şifası konsepti ile 13. kez kapılarını açıyor
Katılım Emeklilik, Erken BES’le 2026’ya Güçlü Başladı