Ana Sayfa Kültür & Sanat, Magazin 22 Ekim 2024 44 Görüntüleme

HAYAT GÖKEL “HAYALLERİMİN PEŞİNDE KOŞUYORUM”

Herkese merhaba ben Hayat Gökel 28.07.2004 Kıbrıs doğumlu 1.74 boy 34 bedenim, küçük yaşlardan itibaren resim ve kendime özgü tasarımlar yapmak hobilerimin arasındadır, şuanda spor ve pilatesle ilgileniyorum, kendimi bildim bileli modelliğe karşı ilgim ve hayalim hep vardı ileriki zamanlarda hayalimin gerçekleşeceğini ve bu işte ilerleyeceğim konusunda her zaman kendime güvenim tamdı.

Bu sektöre ilk başlarda fotoğraf çekimleriyle başladığım hikayede yine bir fotoğraf çekimi sonrası Hayriye hanımla tanıştım ve modellik hayatım böylelikle ilerledi, bu sektör ne kadar zor olsada gerçekten istedikten sonra başaramayacağımız bir şey yok bunun içinde kendine güvenmek ve destek en önemli iki şey olduğunu düşünüyorum. Aşk’da kariyerde güzel ama şuanda aşkı geride bırakıp kariyer odaklı bir hayat çizmek istiyorum.

Bu sektörde disiplinli, sakin ve kendim olmak benim için önemli şeyler arasındadır. Her zaman istediğim meslekde ilerlerken ailemin ve sevdiklerimin desteği benim en büyük şansım oldu gün geçtikçe beni dahada güçlendiren ve kendime güvenimi sağlayan herkese teşekkür ediyorum.

Bu deneyimimde ve ilk yarışmamda kendi ülkem Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetini temsil edip international top model of cyprus 1. güzeli olarak taç almak benim için çok gurur verici bir durum. Bir çok güzel işler ve projelerde görüşmek üzere beni dinlediğiniz için teşekkür ederim.

Etiketler:
Tema Tasarım | Osgaka.com