Alanında uzman doktorlar, psikologlar ve diyetisyenler bir araya geldi
Çanakkale Zaferi’nin 110’uncu yılı törenle anıldı
18.03.2025 - Salı 16:22
Çanakkale Zaferi’nin 110’uncu yılı törenle anıldı
Başkan Muhittin Böcek anma programına katıldı
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 110. yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle düzenlenen törenlere katıldı.
Çanakkale Zaferi’nin 110'uncu yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla anma töreni düzenlendi. Uncalı Garnizon Şehitliği’nde çelenk sunma törenine Antalya Valisi Hulusi Şahin, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve protokol üyeleri katıldı. Çelenk sunma töreninin ardından Başkan Muhittin Böcek, Vali Hulusi Şahin ile birlikte şehit mezarlarını tek tek ziyaret edip karanfil bıraktı.
AKM’DE ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ
Başkan Muhittin Böcek şehitlikteki törenin ardından Atatürk Kültür Merkezi’nde ATSO Güzel Sanatlar Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan “İlelebet” isimli anma programına katıldı. Başkan Böcek, Çanakkale konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere plaketlerini takdim etti. Vali Hulusi Şahin ve Başkan Böcek programın sonunda AKM fuayesinde açılan Çanakkale konulu sergiyi gezdi.
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDE TÖREN
18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 110. Yıldönümü nedeniyle Antalya Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası önünde de tören gerçekleştirildi. Törene, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Tuncer, Başkan danışmanları, daire başkanları, zabıta ve belediye personeli katıldı. Tören, Cumhuriyetin kurucusu, Anafartalar Kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehitler için saygı duruşunda bulunuldu ardından İstiklal Marşı okundu. Genel Sekreter Tuncer, Atatürk Anıtı'na çelenk sunarak töreni sonlandırdı.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
Buray ile büyülü bir başlangıç: Gloria Hotels & Resorts’ten 2026’ya Görkemli Karşılama!
National Geographic NOW Seç-İzle Servisi Yeni Yılın İlk Ayında ‘Antik Roma’ Teması ile İlgi Çekici İçeriklerini İzleyicilerle Buluşturuyor!
İnegöl Yeni Yılın İlk Sabah Namazında Buluştu
Bornovalı miniklerin Yeni Yıl coşkusu
Ela Excellence Resort Belek’te yeni yıl ışıltılı bir atmosferde karşılandı
Sağlıkta iletişim bir tedavi yöntemi!
KO-MEK ile üreten eller, değişen hayatlar
Diş beyazlatmada doğru bilinen yanlışlar!
Nilüferliler 2026’yı Cumhuriyet Meydanı’nda karşıladı
CV Bank 2025 yılında 967 kişiyi iş sahibi yaptı