Vakıf Faktoring A.Ş. 12-13-14 Kasım Tarihlerinde Halka Arz Oluyor
Başkan Çerçioğlu, Ata Tohumlarından Üretilen Fideleri Karacasu'da Vatandaşlarla Buluşturdu
10.11.2025 - Pazartesi 15:19
Aydın Büyükşehir Belediyesi, Ata Tohumlarının korunması ve üretimin devamlılığı için yürüttüğü çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi’nin fidanlıklarında tamamen Ata Tohumlarından yetiştirilen fideler, kentin farklı noktalarında vatandaşlarla buluşuyor. Bu sayede hem Ata Tohumlarının sürdürülebilirliği sağlanıyor hem de vatandaşlara kendi bahçelerinde doğal sebze yetiştirme imkânı sunuluyor.
Binlerce kışlık fide Karacasu'da vatandaşlara dağıtıldı. Marul, lahana, karnabahar ve brokoli fidelerinden alan vatandaşlar, taze ve güvenilir gıdaya ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.
Başkan Çerçioğlu, Ata Tohumlarının üretiminin devamlılığı ve korunması için çalışmaların devam edeceğini belirtti. Başkan Çerçioğlu, “Fidanlıklarımızda Ata Tohumlarından ürettiğimiz fideleri vatandaşlarımızla buluşturuyoruz. Böylece hem üretimi destekliyoruz hem de Ata Tohumlarının gelecek nesillere aktarılmasını sağlıyoruz. Çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
İnegöl’de Genç Meddahlar Sahne Aldı
Nâzım Hikmet Doğumunun 124’üncü Yılında Osmangazi’de Anıldı
Yarıyıl tatil eğlencesi Büyükşehir’le yaşanacak
Kocaeli’de öğrenciler yarıyıl tatiline giriyor, eğlence dolu “Okula Bi’ Mola” onları bekliyor.
Bakırköy Belediye Tiyatroları’ndan Çocuklara
TORKEM Kooperatifleşme Yolunda: Kadın Üreticilere İlk Eğitim Verildi
Vodafone Business Tech Connect Ankara’da
Mamografi öncesi deodorant kullanımına dikkat
Dinlenmeden uyanıyorsanız dikkat!
Hizmet Üretim Endeksi, Kasım 2025