“Şiddete Karşı Güçlenme Anlatıları” Sanatçılarımız Tarafından Okuma Tiyatrosu Olarak Kartal’da Sahnenecek
“Didim’in Renkleri” Boyama Kitabı Miniklerle Buluştu
21.11.2025 - Cuma 17:11
Didim Belediyesi, anasınıfı ve 1. sınıf öğrencileri için hazırladığı “Didim’in Renkleri” boyama kitabının dağıtımına başladı. Kitap, Didim’in tarihi, doğal güzellikleri, arkeolojik mirası, renkli festivalleri ve yöresel lezzetlerini eğlenceli ve öğretici çizimlerle çocuklarla buluşturuyor. Bu çalışma, miniklerin hem eğlenerek öğrenmesini hem de yaşadıkları şehri tanımalarını amaçlıyor.
Başkan Hatice Gençay, miniklerle sınıflarında bir araya gelerek boyama kitaplarını hediye etti. Önümüzdeki günlerde kitaplar diğer okullara da dağıtılarak tüm çocuklarla buluşacak. Başkan Hatice Gençay, çocukların sosyal ve kültürel etkinliklerle buluşmasının önemine dikkat çekerek, bu tür projelerin geleceğimizin teminatı olan çocukların bilinçli ve kültürlü bireyler olarak yetişmesine katkı sağladığını vurguladı.
Miniklerin yüzündeki gülümseme ve etkinlikten aldıkları keyif, Didim Belediyesi için en büyük motivasyon kaynağı oldu. Belediye, çocuklar için hazırladığı sosyal, kültürel ve eğitim odaklı projeleri kesintisiz şekilde sürdürmeye devam edecek.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
Sevginin, İyiliğin ve Umudun Oyunu "Kahvaltıya Kalsana" Seyirciyle Buluşuyor
Sony Future Filmmaker Awards: 2026 Jüri Kadrosu Açıklandı
“Şiddete Karşı Güçlenme Anlatıları” Sanatçılarımız Tarafından Okuma Tiyatrosu Olarak Kartal’da Sahnenecek
“Didim’in Renkleri” Boyama Kitabı Miniklerle Buluştu
Başkan Tugay: Zeytinin geleceği için 5 stratejik adım atıyoruz
Güvenmediğiniz yerden hizmet almayın!
ASKİ, Başkan Çerçioğlu'nun Öncülüğünde Altyapı Yatırımlarını Sürdürüyor
Nikbinler ve Anatolıan Lab Kocaeli Bilişim Fuarı'nda
Gölcük Belediyesi ve KADEM'den Önemli Etkinlik
Sultanhisarlı Vatandaşlardan Başkan Çerçioğlu’na Fide Teşekkürü