Musahipzade Celal’in Eserlerinden Uyarlanan "Haramiler" Müzikali Seyirciyle Buluştu
Kemer’de “Bana ülkeni anlat” festivali
18.12.2025 - Perşembe 18:41
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Hakkı Saygan Hacı Hafize Saygan 3 Ortaokulu bahçesinde okul yönetimi tarafından düzenlenen “Bana Ülkeni Tanıt Festivali'ne katıldı.
Kemer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Kemer Belediyesi’nin destekleriyle düzenlenen festivalde, Türkiye'nin yanı sıra aynı okulda eğitim gören Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Rusya, Ukrayna, Letonya, Belarus vatandaşlarının çocukları kendi ülkelerinin tanıtımını yaptı.
Ülkeler arasındaki kültürel ve sosyal dayanışmanın artırılmasının amaçlandığı festivalde, festivale katılan ülkeler açtıkları stantlarda ülkelerine özgü birbirinden lezzetli ürünleri de satışa sundu.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, okul bahçesinde kurulan stantları gezerek, vatandaşlarla sohbet etti.
Öğrencilerle de selamlaşan Başkan Topaloğlu, yaptığı açıklamada, festivalin yapılmasında emeği geçenlere teşekkür ettiğini belirterek, “Türkiye’nin yanı sıra yedi ülkenin çocukları Kemer'de beraber eğitim alıyor. Bu, dünya barışı için son derece güzel bir şey. Her ülke standlarında ülkelerini tanıtıyor. Herkesin eline emeğine sağlık.” dedi.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
Kartepe’ye Yeni Aile Sağlık Merkezi
Musahipzade Celal’in Eserlerinden Uyarlanan "Haramiler" Müzikali Seyirciyle Buluştu
Kemer’de “Bana ülkeni anlat” festivali
GÜZEL OYUNCU ŞEBNEM KESKİN İLE SİNEMA TADINDA SÖYLEŞİ
Gebe, emziren anne ve çocuklarda D vitamini kullanımına dikkat!
“Hallac-ı Mansur: Tasavvuf ve Şatahat Dili” Programında Aralık Ayı Semineri Gerçekleşti!
Shell, Müşteri Memnuniyetinde; Türkiye’nin İlk 3 Şirketinden Biri, Sektörünün Lideri
İznik Sağlıkta Altın Çağını Yaşıyor
Maltepe’de Yerli Malı Haftası Kadın Emeğiyle Kutlandı
Antalya Büyükşehir Belediyesi Mevlânâ’yı andı