Sanatçı Ahmet Özhan: Şehvetin adını aşk koymuşlar
Minik Ellerden Regarenk Kurabiye
17.05.2022 - Salı 15:00
Keçiören Belediyesi Gül Kreş Adası öğrencilerinin el becerilerini geliştirmek için kurabiye yapma etkenliği düzenlendi. Keçiören Sanat ve Meslek Edindirme Kursları (KEÇMEK) iş birliğinde düzenlenen etkinlikte minik öğrencilere önce kurabiye hamuru hazırlamanın püf noktaları anlatıldı.
Daha sonra minik eller, KEÇMEK ve kreş öğretmenlerinin yardımıyla çeşitli kalıplarla kurabiye yapmanın keyfini yaşadı. Öğrenciler tarafından hazırlanan kurabiyeler tek tek paketlenerek kendilerine ikram edildi.
Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok da kreş öğrencilerinin fiziksel ve zihinsek gelişimlerine katkı sunacak her türlü etkinliği yapmaya devam edeceklerini belirterek, “Ağaç yaş iken eğilir. Çocuklarımızı küçük yaşta ilgi duydukları alana yönlendiriyor, eğitimlerini severek sürdürmelerini sağlıyoruz. Keçiören Belediyesi olarak her yaş grubuna yönelik eğitim kurumlarımız var. Gerek okul dışı eğitim gerekse meslek edindirme kurslarımızla eğitimde nefer olmaya devam ediyoruz.” dedi.
Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı
Omurga kırıkları kış aylarında artıyor!
Kalp Ritmi Elektromanyetik Enerji İle Normale Dönebiliyor
TesterYou’nun çocuklara teknolojiyi sevdiren kitapları, İstanbul Oyuncak Müzesi’nde satışta
Yeni yıla sayılı günler kala Körfez’de blues gecesi
İzmir Uluslararası Mizah Festivali Efes Selçuk’ta Başlıyor
Başkan Çerçioğlu'ndan Didim’e 370 Milyon TL Değerinde Altyapi Yatırımı
BURSA'DA BİTKİLERLE GELEN UMUT: RIDVAN KAYA'YA ARTAN İLGİ
Sana Bir Sır Vereyim mi? Temalı Kompozisyon Yarışması
Osmanlı Bürokrasisine Müzikal Bir Eleştiri "Haramiler" Engin Alkan Yorumuyla Seyirciyle Buluşuyor
Başkan Topaloğlu’ndan seramik sanatçılarına ziyaret