İzmir'in kültürel mirasını dünyaya sunuyoruz
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Canik Hayvan Pazarı’nı ziyaret etti
04.07.2022 - Pazartesi 12:40
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Samsun İl Tarım Müdürü İbrahim Sağlam ile birlikte Canik Hayvan Pazarı’nı ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi.
Vatandaşlar Memnun
Vatandaşlar ve esnaflar Canik Hayvan Pazarı’nda verilen hizmetlerden dolayı Başkan İbrahim Sandıkçı’ya teşekkür etti. Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Halkımızın güvenli ve hijyenik koşullarda kurban ibadetini gerçekleştirebilmesi için ekiplerimiz tarafından gerekli tüm denetim ve kontroller devam ediyor” dedi.
“Karadeniz’de örnek gösterilen bir pazar”
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Canik Hayvan Pazarı’nda vatandaşlarımızın gereken tüm ihtiyaçlarına anında cevap veriyoruz. İdari binası, kafeteryası, mescidi, tuvaleti ve banyosu ile Karadeniz’de örnek gösterilen bir pazar” diye konuştu.
‘Şampiyon’ Alıcı Buldu
Canik Hayvan Pazarı’nın en büyük kurbanlığı olan 1350 kilogram ağırlığındaki ‘Şampiyon’ isimli boğa alıcısını buldu. Esnaf ve vatandaşlar arasında geçen pazarlık gülümseten anlar yaşattı.
Canik İlçesi Dereler Mahallesi’nde bulunan hayvan pazarı, Kurban Bayramı süresince vatandaşlara hizmet vermeye devam edecek.
Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı
Türk Tiyatrosunun Usta İsmi Haldun Dormen Hayatını Kaybetti
Masters of Events by ACE of M.I.C.E. Awards 2026 sektörün küresel buluşması görkemli bir finalle tamamlandı
Gölcük’te Çocuklar İçin “Ara Tatil Tiyatro Şenliği” Başladı
Her 10 mavi yakalıdan 7’si “Çocuğum benim işimi yapmasın” diyor!
Bayındır’da Çocuklar Ara Tatilin Tadını Masallarla Çıkardı
Nilüfer’de “Etnomüzikoloji Bahçesi” seminerleri başladı
Nilüferli çocukların tatili dolu dolu geçiyor
Bornova’da Yarıyıl Tatili Tiyatroyla Şenleniyor
Başkan Altay Büyükşehir’in Kültür-Sanat Çalışmalarını Anlattı
Deri Sektöründe Alarm Zilleri: İhracatçılar enflasyonla doğru orantılı kur istiyor