Çankaya Belediyesi, bu hafta Emek, Kırkkonaklar ve Yaşamkent Mahallesinde tam kaplama asfalt çalışması yaptı.
Bambaşka bir Adalet Mahallesi yaratacağız
29.07.2022 - Cuma 09:20
Mahalle ziyaretlerini sürdüren Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, bu kez Adalet Mahallesi’nde esnafla ve vatandaşlarla buluştu. Talep ve önerileri dinleyen Başkan Sandal, küçük sorunları kronik hale gelmeden çözüme kavuşturduklarını söyledi. Sandal “Depremin etkisiyle bozulan cadde ve sokaklardaki asfalt sorununu teker teker çözüyoruz. Parklarımızı da eş zamanlı olarak yeniliyoruz. Kentsel dönüşümün başlamasıyla bambaşka bir Adalet Mahallesi yaratmış olacağız” dedi.
GELİN VE DAMADA BAŞKAN SÜRPRİZİ
Bayraklı’daki sorunları yerinde inceleyip, talep ve önerileri ilk ağızdan öğrenmek için mahalle gezilerini sürdüren Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal’ın bu seferki durağı Adalet Mahallesi oldu. Depremde en çok hasar alan bölgeler arasında bulunan mahallede cadde ve sokaklardaki asfalt sorununu adım adım çözdüklerini belirten Başkan Sandal, vatandaşların yaşam standardını artırmak için durmadan çalıştıklarını belirtti. CHP’nin mahalledeki en yaşlı üyesi Fatime Koyunsever’e de ziyarette bulunuldu. Esnafın sorunlarını dinleyen ve vatandaşlarla buluşan Başkan Sandal’a, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin, Muhtar Ali Uluç, meclis üyeleri, bürokratlar ve parti yöneticileri eşlik etti. Gezi sırasında düğün konvoyuna denk gelen Başkan Sandal, gelin arabasının önünü keserek genç çifte mutluluklar diledi.
“SORUNLARI TEKER TEKER ÇÖZÜYORUZ”
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Adalet Mahallesi depremde en çok yara alan mahallelerimizden biri. Bundan dolayı süregelen sorunlar mevcut. Bu sorunlar kronik hale gelmeden, teker teker çözme gayretindeyiz. Asfalt ve parkların modernize edilmesi hususunda çalışıyoruz. İmar planlarımız kesinleştiğinde ve dönüşüm başladığında bambaşka bir Adalet Mahallesi yaratmış olacağız” dedi.
Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı
Aydoğan Tayfur’dan Yeni Albüm: Kınalı Kuzum
Jasmine için geri sayım başladı
Bornova’ya diyabet dostu menüler geliyor
Bayraklı Belediyesi'nden önleyici sağlık adımı
Edremit Heyeti KKTC'nin 42. Kuruluş Yıldönümü Kutlamalarına Katıldı
Haymana’da Sokak Oyunları Şenliği Coşkusu
Beyin pili ameliyatı, tik hastalığına (Tourette sendromu) umut oldu
Başkan Çerçioğlu Binlerce Fideyi Didimliler ile Buluşturdu
Her boğaz ağrısı antibiyotik gerektirmez!
Efes Selçuk’ta gençlik ağı kuruluyor