Her yıl 931 milyon ton gıda çöpe gidiyor
Başkan Nazir Güler'den gündeme dair açıklamalar
22.04.2021 - Perşembe 14:00BAŞKAN NAZİR GÜLER “ BULUNDUKLARI MAKAMI RANT AMACI VE ARACI OLARAK GÖRÜYORLAR”
Gelecek Partisi Bayburt İl Başkanı Nazir Güler gündeme dair açıklamalarda bulundu. Başkan Güler, Ticaret Bakanlığı’nın dezenfektan alımına değinerek, “ bunlar statüyü kendilerine rant amacı ve aracı olarak görüyorlar” dedi.
Gelecek Partisi Bayburt İl Başkanı Nazir Güler sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şunları söyledi:
“Bakanlık, Bakanın kendi şirketinden (daha uygun maliyetle !!!) ürün aldığını görüyoruz..
Esnaf ekonomik krizin etkisi altında ezilirken, bulundukları statüyü rant amacı ve aracı olarak kullanmak bin yıllık devlet geleneğinin ve etik yönetim anlayışının nasıl yağmalandığının; Vatan, millet, yerli milli, ezan, bayrak, şehit, tabut taktiğine sığınarak toplum algısında manipülasyon yaratmak nasıl bir çürümüşlüğün göstergesidir… ? Bunlar aynı taktiği yıllardır uyguladılar.
İnsanımızın en hassas noktalarından vurarak yıllarca rant sağladılar. Yüce Türk milletinin manevi değerleri üzerinden kendilerini mağdur gösterdiler. Artık yeter. Yıllarca aynı taktikle kendi menfaatleri için yapmadıkları kalmadı. İnsanımızın halini bilmezler. Düşürdükleri durumu görmezler. Yahu millet ekonomik olarak darda ve zorda. Evinin geçimini sağlayamaz haldeler. Gün geçmiyor ki esnaf dükkan kapıyor.
Fakat bunlar kendi menfaatleri, kendi şirketlerinin derdine düşmüşler. Yazıktır, ayıptır. Bu halk kendilerine yapılanları asla unutmazlar. Elbet iktidardan bunun hesabını sandıkta mutlaka soracaklardır.” İfadelerini kullandı.
Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı
Pratik ama tuz yüklü!
Seferihisar Belediyesi 3. Yaş Üniversitesi, PAL Expocare Fuarı’nda büyük ilgi gördü.
Peyam-i Garb’ta Şubat Ayında 'Dostoyevski ve Biz' Hakkında Konuşuldu
Nilüfer’de Anadolu ezgileri yankılandı
Vodafone, Şebeke Servislerinde Yeni Nesil Otomasyon Platformunu Devreye Alıyor
Karşıyaka Belediye Tiyatrosu’ndan iki yeni oyun
ING Türkiye’nin aktif büyüklüğü 279,6 milyar TL’ye ulaştı
Önlenebilir Körlük ile Aydınlık Bir Yaşam Projesi
Karanlıktan aydınlığa bir yolculuk
12 Bölümden Oluşan ‘Veteriner Dostlar’ın 5. Sezonu, 9 Şubat Pazartesi Saat 20.00’de National Geographic WILD Ekranlarında Başlıyor!