Yunanistan ve Fransa sitelerine Türk Hacker darbesi
Mogan’ın kaybedecek yılları kalmadı
12.09.2020 - Cumartesi 11:01Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, beraberindeki heyet ile birlikte Mogan Gölü’nde incelemelerde bulundu. İnceleme sonrası açıklamalarda bulunan Şimşek, ikinci ihalenin bir an önce yapılması gerektiğini söyledi.
Mogan Gölü’nü ziyarette Başkan Şimşek’e Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Tersaneler ve Kıyı Yapıları Genel Müdürlüğünden; Genel Müdür Halil Yıldız, Genel Müdür Yrd. Güven Duran, Daire Başkanı Savaş Cülcüloğlu, Daire Başkanı Salih Tan, Koordinatör Coşkun Yurt eşlik etti. Mogan Gülü’nün temizlik konusu üzerinde hassasiyetle durduklarını aktaran Ramazan Şimşek, Mogan Gölü’nün sadece Gölbaşı için değil Ankara hatta Türkiye için büyük bir değer olduğunu ifade etti. Göreve geldikleri günden bu zaman dilimine kadar Mogan Gölü’nün temizliğini sürekli gündemde tuttuklarını aktaran Şimşek “Haziran 2017’de başlayan temizlik çalışmalarıyla gölün yüzde 40’ı temizlendi. İkinci ihalenin yapılmasını bekliyoruz. Moganımızın kaybedecek yılları kalmadı” dedi.
Mogan Türkiye’nin hepimizin değeri
Mogan Gölü’nün, sadece Gölbaşı nüfusunu ilgilendiren bir değer olmadığının altını çizen Ramazan Şimşek “5.5 milyon Ankaralı ve ülkemiz için büyük bir değer olan Gölbaşımıza hep birlikte sahip çıkmamız lazım. Mogan Ankara’nın nefes aldığı bir yer, adeta Ankara’nın denizi. “Bakan Bey ‘Ankara’nın yeşil çizgisi Gölbaşı olacak’ demişti. İnşallah en kısa zamanda gerçekleşir, göl temiz bir görüntüye kavuşur. Gölün temizlenmesiyle birlikte Gölbaşı Ankara’nın yeşil kenti olacak. Bakanımıza çok teşekkür ediyoruz, temizliği dört gözle bekliyoruz” dedi.
Başkan Şimşek, Mogan Gölü 1. etap kıyı bandı rehabilitasyon ve rekreasyon alanı çevre düzenlemesinin Ekim ayında tamamlanacağı müjdesini de sözlerine ekledi.
ANKARA – BEYAZ HABER AJANSI (BHA)
Kürşad Zorlu’dan Alev Alatlı Kütüphanesi’ne övgü
Maltepe Belediyesi’nin ‘Yarıyıl Çocuk Şenliği’ Başladı
Çocuk Şenlikleri "Okulda Sıradan Bir Gün" Gösterisi İle Başladı
Çocuklarda Göz Ovalama Masum Olmayabilir
Aydın Büyükşehir Belediyesi Yarıyıl Karne Şenliği’ne Yoğun İlgi
2026’da 1,5 milyar dolar, 2030’da 2 milyar doların üzerinde ihracat hedefliyoruz
İBB Şehir Tiyatroları’nda Bu Hafta (21-26 Ocak 2026)
Bakırköy Belediye Tiyatroları’nda (BBT) Büyük Dönüşüm ve Şubat 2026 Repertuvarı
Esma Er sanatseverleri hayran bıraktı
Tuğba Özay'dan Duygulara Dokunan Yeni Şarkı: Biri Sana Biri Bana