Gölcük Yaylası’nda bir ilk: Kurtuluş coşkusu 5000 metre yol koşusu ile yaşandı
Portekiz Milli Basketbol Takımı hazırlıklarını Bağcılar’da sürdürüyor
20.08.2022 - Cumartesi 11:30
2022 Erkekler Avrupa Basketbol Şampiyonası (EuroBasket 2022) Elemeleri'nde mücadele eden Portekiz Milli Basketbol Takımı, hazırlıklarını Bağcılar Belediyesi Göztepe Spor Kompleksi’nde yapıyor. Takımın yıldızlarından Travante Williams, antrenman yaptıkları salonu çok beğendiğini söyledi. Özverili bir şekilde çalışmalarını sürdüren Portekizli basketçiler, ilk maçında 25 Ağustos günü Romanya’yla karşılaşacak.
2022 Erkekler Avrupa Basketbol Şampiyonası (EuroBasket 2022) Elemeleri’nin maçları önümüzdeki hafta başlayacak. Daha önce 3 kez Avrupa Basketbol Şampiyonası’na katılan Portekiz Milli Basketbol Takımı da 25 Ağustos 2022 günü Romanya ve 28 Ağustos’ta da Kıbrıs Cumhuriyeti’yle karşı karşıya gelecek. Bu önemli maç öncesinde İstanbul’da kampa giren Portekizli basketbolcular, antrenman için Bağcılar’ı tercih etti. Bağcılar Belediyesi Göztepe Spor Kompleksi’ni tercih eden sporcular, burada hazırlıklarını sürdürüyor.
“I love Bağcılar”
Antrenmana ısınma hareketleri ile başlayan sporcular, daha sonra topla çalışma yapıyor. Yıldız isimlerden oluşan Portekiz’in kadrosunda yer alan Travante Williams, çalışmaların çok iyi geçtiğini söyledi. 5 yıldır milli takımda oynadığını belirten Williams, “Burada olduğum için çok mutluyum. Takımın birbiriyle daha iyi adapte olmaları için buraya geldik. Saha çok güzel. Ayrıca insanların maç izleyebileceği çok güzel bir salon” dedi. Bağcılar’ı çok beğendiğini söyleyen Williams, sözlerini “I love Bağcılar” diyerek bitirdi.
Özdemir, başarılar diledi
İstanbul’un en iyi tesislerinden biri olan Göztepe Spor Kompleksi’nde Portekiz milli takımını konuk eden Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, elemelerde sporculara başarılar diledi.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı
Kent Müzesi 17’nci Yaşını “Zarafetin Mirası” Sergisiyle Kutluyor
Çocuklardan Basın Müzesi’ne 10 Ocak ziyareti
Ebru sanatının ustası sanatseverlerle buluşacak
Ağrı kesici her zaman çözüm değil!
Osmangazi Belediyesi Alzheimer Gündüz Bakım Evi 3. Yılını Kutladı
Ortak kültürel hafızaya, protokol eşlerinden ve akademisyenlerden anlamlı katkı
‘Sıra Dışı Canlılar Özel’, 11 Ocak Pazar 20.00’de National Geographic WILD Ekranlarında İzleyicilerle Buluşuyor!
Aliağa’da Sinema Keyfi Yeniden Başlıyor
Karşıyaka sokaklarında bando şöleni
AASSM'de ünlü şef Marin ve Jussen kardeşlerden unutulmaz konser