Kreş eğitim başladı
Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’ne Yoğun İlgi Sürüyor
01.09.2022 - Perşembe 12:30
Azerbaycan Cumhuriyeti Vatandaşlara Hizmet ve Sosyal İnovasyonlar Devlet Ajansı Başkanı Ülvi Mehdiyev, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı ile birlikte Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nü ziyaret etti.
Azerbaycan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı’na bağlı Vatandaşlara Hizmet ve Sosyal İnovasyonlar Devlet Ajansı Başkanı Ülvi Mehdiyev, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı ile birlikte Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nü ziyaret ederek kampüs içerisinde bulunan atölyeler laboratuvarlar ve uygulama alanlarını inceledi.
“Gençlerimiz bilim ve teknoloji alanında kendilerini geliştirecekler”
Azerbaycan Cumhuriyeti Vatandaşlara Hizmet ve Sosyal İnovasyonlar Devlet Ajansı Başkanı Ülvi Mehdiyev, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı ile birlikte Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde bulunan Atölyeler, laboratuvarlar ve uygulama alanlarını inceledi. Gençlerin bilim ve teknoloji alanında kendilerini geliştireceklerini ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “İlçemize kazandırdığımız Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsümüzde gençlerimiz bilim ve teknoloji alanında eğitim alacaklar. Gençlerimiz Keşif Kampüsümüz içerisinde bulunan atölyeler, laboratuvarlar ve uygulama alanlarıyla teorik eğitimin yanı sıra uygulamalı bir şekilde eğitim alarak bilim ve teknoloji alanında kendilerini geliştirecekler” dedi.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı
Genç Müzisyenlerden Umut Dolu Yeni Yıl Konseri
İBB Şehir Tiyatroları’nda Bu Hafta (2-4 Ocak 2026)
Gençlerin hafta sonu rotası kütüphaneler oldu
Otizmin Bilimsel Olarak Kanıtlanmış Tek Tedavisi: Erken ve Etkin Özel Eğitim
Hareket bozukluklarında ve psikiyatrik hastalıklarda beyin pili uygulamaları ele alınacak
Şivlilik Çocuk Bayramı 450 Bin Kişilik Rekor Katılımla Sona Erdi
Lüleburgaz Belediyesi korolarından yeni yıl konseri
Maltepe’de müzik korolarla hayat buluyor
Net hedefler zihinsel dayanıklılığı artırıyor!
İstiklal Şairi Akif’e tiyatro sahnesinde vefa