Milas Belediye Meclisi Ekim ayı meclisi 2. birleşimi gerçekleştirilecek
Darıca Atatürk Caddesi'nde hummalı üstyapı çalışması
21.10.2022 - Cuma 08:32
Büyükşehir, Darıca Atatürk Caddesi’ne üstyapı çalışmaları kapsamında 11 bin ton asfalt serecek
Kent genelindeki pek çok noktada yol yapım ve onarım çalışması gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda yol konforunu arttırarak vatandaşların memnuniyetini sağlıyor. Bu kapsamda Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, altyapı çalışması nedeniyle bozulmaların meydana geldiği Darıca Atatürk Caddesi’nde yol yenileme çalışması gerçekleştiriyor.
2 BİN 200 METREYE 11 BİN TON ASFALT SERİLECEK
İş dahilinde Büyükşehir ekipleri şuan Atatürk Caddesinde kazı çalışması gerçekleştiriyor. 4 bin 600 metreküp kazının yapılacağı yola toplamda 11 bin ton asfalt serimi yapılacak. Ekipler üstyapı çalışmasını Aşıroğlu ve Battalgazi Caddeleri arasındaki 2 bin 200 metre arasında yapıyor. İlçede önemli bir güzergâhta vatandaşlara hizmet veren caddedeki çalışmalar, şerit çizgilerinin çizilmesi ile tamamlanacak.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı
Birevim 2025’te Rekor Büyüme Kaydetti, 2026 için “Sizi Düşünen Biri” Vizyonunu Hayata Geçirdi
Özel İnsanlar Müzik Dolu Gecede Doyasıya Eğlendi
Didim Belediyesi, Kadın Sağlığı İçin Bilinçlendirme Semineri Düzenleyecek
Mudanya’da Sömestir Akademisi Başlıyor
Nilüfer Belediyesi’nden çocuklara yarıyıl hediyesi
Nazım Hikmet 124 Yaşında
Oktay Kaynarca: Alnım açık, başım dik!
Borsa İstanbul’da Gong Meysu için Çaldı
Boehringer Ingelheim Türkiye’den Global Atama Fatih Kaya, Boehringer Ingelheim IMETA İnsan Sağlığı Kamu & Resmi İlişkiler ve İnovasyon Direktörü Oldu
“Nâzım’ın Rüyâsı” seyirciyle buluşuyor