EÜ’de “Süleyman Çelebi ve Mevlid-i Şerifi” Paneli
Ataevler Güzelyurt ve Beste Sokak Tamam
04.11.2022 - Cuma 09:00
Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Ataevler Mahallesi Güzelyurt ve Beste Sokaklarında yapılan çalışmaları yerinde inceledi.
Modern ve rahat ulaşım anlayışıyla çalışmalarına aralıksız devam eden Kartepe Belediyesi, Ataevler Mahallesi Güzelyurt ve Beste Sokaklarında yapılan üst yapı çalışmalarını tamamladı. Başkan Kocaman, bölgede incelemeler yaparak yetkililerden bilgi aldı.
ASFALT ÇALIŞMASI TAMAM
Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Ataevler Mahallesi Güzelyurt ve Beste Sokaklarında çalışmalarını tamamladı. 250 metre uzunluğunda 10 metre genişliğinde asfalt yol çalışmasında 900 ton Pmt, 450 ton binden asfalt kullanıldı.
GECE-GÜNDÜZ SAHADAYIZ
Çalışmaları yerinde inceleyen Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “İlçemiz genelinde modern ve rahat ulaşımın sağlanması noktasında gece-gündüz ekiplerimiz çalışmalarına devam ediyor. Başlayan ve devam eden projelerimizi en kısa sürede tamamlayarak hemşehrilerimizin hizmetine sunuyoruz” açıklamasında bulundu.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı
KKTC Turizm ve Başarı Ödülleri İçin Geri Sayım Başladı
Minycenter’dan TEGV’e destek
Kütüphanede Buluşalım: Yaratıcı Okuma Atölyesi başladı
İstanbul Havalimanları Muhabirleri Derneği ile buluşan Corendon Airlines, 2025 performansını ve 2026 vizyonunu anlattı
Orhan Veli Şiirleri Feshane Ve Baruthane'de Yankılanıyor
A101, Yeni Nesil Medya Platformu Medya101’in Lansmanını Yaptı
Sompo Sigorta Business Bootcamp Sertifika Programı dördüncü dönem mezunlarını verdi
Dr. Derya Güneş Uyardı, “Henüz Tanı Yoksa Sağlıklıyım Sanmayın”
Kanal tedavisi dişin ömrünü uzatıyor!
Fikirden Pazara Yeni Nesil Girişimcilik Modeli