Bu gece İzmir uyumayacak
Muğla Büyükşehir’den 10 Kasım için Özel programlar
09.11.2022 - Çarşamba 10:42
Muğla Büyükşehir Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 84.yılında Tarihçi yazar Sinan Meydan söyleşisi ve Atatürk’ün Sevdiği Türküler etkinlikleri ile anacak.
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk aramızdan ayrılışının 84.yılında Muğla’da farklı etkinlikler ile anılacak. Kitapları, yazıları ile Türkiye’nin en çok okunan yazarlarından biri olan Tarihçi-yazar Sinan Meydan 10 Kasım Atatürk’ü Anma programları kapsamında Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’nde 10 Kasım 2022 tarihi saat 18.00’da vatandaşlarla buluşacak.
Muğla Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Atatürk’ün sevdiği türkülerden oluşan Türkülerle Atatürk konserini 10 Kasım’da Bodrum Belediyesi işbirliği ile Herodot Kültür Merkezi’nde vatandaşlarla buluşturacak. Muğla Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Türkülerle Atatürk konserinde solisti Ezgi Uludağ sahne alacak. Konser öncesi Bodrum Belediyesi Atatürk fotoğrafları sergisi vatandaşlar tarafından gezilebilecek.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı
Ölümsüz Ustalar Didim'de Anıldı
İDSO DenizBank Konserleri Şubat ayını depremzedeleri anarak karşıladı
Türkiye’de Kurumsal İletişim ve PR Yönetiminde Çok Kanallı Yaklaşım Güçleniyor
ROKETSAN, iş ortaklarıyla birlikte Suudi Arabistan’daki WDS Fuarına Çıkarma Yapıyor
Dr. Oğuzhan Akgül, KEYF TV’de Kök Hücre ve Eksozomu Anlattı
Nilüfer Halk Dansları Topluluğu'ndan 25’inci yıla özel kutlama
Bakırköy Belediye Tiyatroları'ndan 'Ay Tedirginliği' galası
Aliağa’da Türk Halk Müziği Rüzgârı Esti
Paldır Güldür Şov 8 seyirciyle buluştu
KKTC Turizm ve Başarı Ödül Töreni Girne Les Ambassadeurs Hotel’de Gerçekleşti