Başkan İbrahim Sandıkçı, İlçemiz için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz
Engelliler Bursa gezisinde
17.11.2022 - Perşembe 15:40
Şehir dışı gezilerini başarıyla sürdüren Bayrampaşa Belediyesi, ilçedeki engelli vatandaşları Bursa’da keyifli bir kültür yolcuğuna çıkardı. Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in Bursa’ya uğurladığı engelliler, gönüllerince eğlenerek güzel bir gün geçirdi.
Bayrampaşa Belediyesi, kültür gezilerini Bursa ile sürdürüyor. Yoğun bir katılımla devam eden gezilerin konuğu bu kez ilçedeki engelli vatandaşlar ve aileleri oldu. Belediye Başkanı Atila Aydıner’in Bursa’ya uğurladığı Bayrampaşa Fizik Tedavi ve Engelliler Rehabilitasyon Merkezi’ne kayıtlı engelliler, gönüllerince eğlenerek güzel bir gün geçirdi. Alanında uzman rehberler eşliğinde Ulu, Yeşil ve Emir Sultan camilerini; Osman Gazi, Orhan Gazi ve Emir Sultan türbelerini; Muradiye Külliyesi, Cumalı Kızık, Tarihi Çınar ve Koza Han’ı ziyaret eden engellilere gezi boyunca çeşitli ikramlar yapıldı ve öğle yemeği verildi. Mutlulukları yüzlerinden okunan engelliler, Belediye Başkanı Atila Aydıner’e teşekkür ederek duygularını dile getirdiler.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı
Konya Büyükşehir Gençlik Meclisi Gençler İçin Etkinlikler Düzenlemeye Devam Ediyor
Prof. Dr. Alâeddin Asna 9. İletişim ve Halkla İlişkiler Sempozyumu’nda ‘Halkla İlişkiler ve Sürdürülebilirlik’ tartışılacak
Saliha Erdim, aile içi iletişimin şifrelerini anlattı
Kemer Belediyesi ile Vakıfbank arasında promosyon sözleşmesi imzalandı
‘Kadın Yazarlar ile Şiddet Üzerine Söyleşiler’ etkinliği düzenlendi
Çatalhöyük’ün izleri Nilüfer’e taşındı
Kış Festivali “Buzzfest” Başlıyor
Romanya’daki Proje Planlanandan 5 Ay Önce Trafiğe Açıldı
Bursa’nın sağlık tarihi Nilüfer’de mercek altına alındı
6 Bölümlük Belgesel Seri ‘Hannah Fry ile Sonsuz Keşif’, İlk Bölümüyle 1 Aralık Pazartesi 20.00’de National Geographic Ekranlarına Geliyor!