Charlie Kaufman, yeni kısa filmi Jackals and Fireflies'ı Samsung Galaxy S22 ile çekti
Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden Ustalara Saygı Konseri
31.01.2023 - Salı 10:40
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Türk Müziğinin unutulmaz iki usta ismi Cem Karaca ve Barış Manço’yu “Ustalara Saygı” Konseri ile anacak.
Bir döneme damgasını vuran usta sanatçılar Cem Karaca ve Barış Manço, unutulmaz şarkıları ile anılacak. 5 Şubat Pazar günü saat 20.00’de Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Aspendos Salonunda düzenlenecek konser ücretsiz olacak. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Büyükşehir Belediyesi Bando ve Orkestrası tarafından verilecek “Ustalara Saygı Barış Manço ve Cem Karaca Şarkıları” Konseri’ni Şef Umut Özdiken yönetecek.
Anıl Edebale’nin düzenlemesi ve Ümit Burak Tekinay ve Elif Eda Saraçlar’ın yorumlarıyla en güzel Barış Manço ve Cem Karaca şarkıları Antalyalılar için seslendirilecek.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı
Karşıyaka’da 1500 kişi Ata’dan Ana’ya koştu!
Yüzlerce Kişi Ata’ya Saygı İçin Koştu
Nilüferliler, Ata’yı Mysia Yolları’nda andı
Osmangazi Kitap Fuarı 8’inci Gününde de Doldu Taştı
Menderes Ata’yı Anacak
“Çocuklarla Renkli Sesler Korosu” başlıyor
Oda Orkestrası, Büyük Önder için çalacak
Doğa ve lezzet tutkunları bu turları çok sevecek
İDSO DenizBank Konserleri'nde Ulu Önder’e “Son Veda” ile saygı duruşu
Kuru domates ihracatı 100 milyon doları aştı