Kenan Doğulu'dan Oyun Müziği
Geleceğin Kasparovları bu şenlikte!
15.03.2023 - Çarşamba 10:12
Lüleburgaz Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çerçevesinde bu yıl 32’ncisi düzenlenecek Uluslararası Çocuk Şenliği’nde çocuklarla Satranç Şenliği’nde bir araya gelecek. 7-12 yaş arasındaki çocukların yer alacağı şenlik; 24 ile 26 Nisan tarihleri arasında sürecek. Başvurular ise 22 Nisan 17.30’a kadar Türkiye Satranç Federasyonu’nun Kırklareli il temsilciliğinin sitesi olan www.kirklareli.tsf.org.tr adresine yapılacak.
Lüleburgaz Belediyesi’nin her yıl düzenlenerek geleneksel hale gelen Satranç Şenliği bu yıl da gerçekleştirilecek. 32. Uluslararası Çocuk Şenliği kapsamında 24 ve 26 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek Satranç Şenliği’nde çocuklar kıyasıya hamlelerini konuşturacak. Geleceğin Kasparovları bu unutulmaz şenlikte bir araya gelecek.
Başvurular Kırklareli TSF’ye!
7-12 yaşları arasında toplam 6 yaş kategorisinde düzenlenecek şenlikte yer almak isteyen çocuklar Türkiye Satranç Federasyonu’nun Kırklareli Temsilciliği’nin internet sitesi üzerinden başvuru yapacak. Adaylar, 22 Nisan saat 17.30’a kadar başvurularını www.kirklareli.tsf.org.tr adresi üzerinden yapabilecek.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı
Akciğer röntgeni ciğerlerin yalnızca yüzde 70’ini gösteriyor
Konut Satış İstatistikleri, Ekim 2025
Süt ve Süt Ürünleri Üretimi, Eylül 2025
Kümes Hayvancılığı Üretimi, Eylül 2025
Tip 2 Diyabeti Önlemek İçin Yapmamız Gereken 8 Öneri
EÜ’de öğrencilerin kaleminden Cumhuriyet ve Atatürk karikatürleri sergilendi
Menderes Mandalina Festivali İle Coşacak
Yenişehir Uluslararası Öykü Günleri yarın başlıyor
“Pantheon” ile Akdeniz’in kadim inançları gün yüzüne çıkıyor
İki Bölümden Oluşan ‘Mara: Yeniden Doğuş’, 16 ve 23 Kasım Pazar Günleri 20.00’de National Geographic WILD Ekranlarında İzleyicilerle Buluşuyor!