Milas Belediyesi'nden Çalışan Kadınlar İçin "Akşam Sporu"
Vodafone Business Iot Day Etkinliğinde Nesnelerin İnterneti İşin Uzmanlarıyla Ele Alınacak
24.04.2023 - Pazartesi 12:20
Vodafone Business, 25 Nisan Salı günü MEXT’te düzenleyeceği IoT Day etkinliğinde perakendeden üretime, otomotivden finansa kadar pek çok farklı sektörde faaliyet gösteren kurumların yöneticilerini makineleri birbirine ve insanlara bağlayan nesnelerin interneti teknolojisini ve trendlerini konuşmak için bir araya getirecek.
İşletmelerin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone Business, 25 Nisan Salı günü MESS Teknoloji Merkezi, MEXT’te “IoT Day” etkinliğini gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Perakendeden üretime, otomotivden finansa kadar pek çok farklı sektörde faaliyet gösteren kurumların yöneticilerini bir araya getirecek olan etkinlikte, makineleri birbirine ve insanlara bağlayan nesnelerin interneti teknolojileri ve trendleri konuşulacak.
Etkinliğin açılış konuşmalarını Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Özlem Kestioğlu ve MEXT Grup Direktörü Efe Erdem gerçekleştirecek. Ardından McKinsey&Company Kıdemli Proje Müdürü Selim Ünal, sürdürülebilirlik ve nesnelerin interneti trendlerini konuşacak.
Eczacıbaşı Topluluğu CIO’su Hilmi Koçak, Hilmi Beken İcra Kurulu Başkanı Semih Beken, Unilever IT Direktörü Ulaş Işık ve Vodafone Türkiye Kurumsal Satış Direktörü Cansu Çebi, nesnelerin interneti ile işlerini nasıl dönüştürdüklerini anlatırken, Vodafone Global, Bulut, Uç Nokta ve Özelleştirilmiş Mobil Şebeke Direktörü Jennifer Didoni ve Ford Otosan CDO’su Hayriye Karadeniz, “Özelleştirilmiş Mobil Şebeke ile Yüksek Bağlantılı Fabrikalar” hakkında konuşacak.
Teknoloji İletişimcisi Dr. Sertaç Doğanay’ın “Teknoloji ve İnovasyon” konuşması ile devam edecek olan etkinlik, “Otomotiv Sektöründeki Yeni Trendler”, “Yükselen Enerji Maliyetleri ile Baş Etme Yöntemleri”, “IoT Platform ile İhtiyaca Özel Uygulama Tasarlamak”, “MPN ile Üretim Sektöründe Operasyonel Verimlilik”, “Üretim Hattını Aksiyon Alınabilir Veriler ile Takip Etmek”, “SIRI ile Dijital Fabrikalar” ve “Görüntü İşleme Teknolojisi ile Sürüş Güvenliği” workshoplarıyla son bulacak.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
Osmangazi’de Şehit Kubilay Anıtı Açıldı
Burhaniye Belediyesi’nden Gülşah Durbay Anısına Lokma Hayrı
Oyun Yazımı Atölyesi Yazar, Yönetmen ve Oyuncu Murat Mahmutyazıcıoğlu’nun Atölyesiyle Başladı
Başkan Altay: “Tarihin Tozlu Sayfalarını Kim Açarsa Konya’nın Hatay’da Yaptıklarını ve Habib-İ Neccar Camii’nin Restorasyonunu Görecek”
Sarıkamış Şehitleri Dualarla Anıldı
Altın Yıllar Yaşam Merkezi’nde ‘Birlikte Güzel Yaş Almak’ semineri
Yeni Yıl Festivali’nde Akustik Rüzgarı
İBB Şehir Tiyatroları’nda Bu Hafta (24-28 Aralık 2025)
Prof. Dr. Nevzat Tarhan: “Yapay zeka yankı odası etkisi yapar”
Psikoterapi ve nörobiyolojide yenilikçi yaklaşım: Beyin parlatma!