Başkan Ramazan Şimşek 3 Haziran Bisiklet Günü’nde; Ankara’nın Belediye Başkanlarına Çağrıda Bulundu
Erol Özgür’ün adı o parkta ölümsüzleşti
04.06.2021 - Cuma 16:00Lüleburgaz Belediye Meclisi, geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Erol Özgür’ün adının, Siteler Mahallesi’nde yapımı tamamlanan ve içerisinde Göç Anıtı’nın da bulunacağı 8 No’lu parka verilmesine oy birliğiyle karar verdi. Aynı zamanda kendisi de göçmen olan Erol Özgür’ün adı, o parkta ölümsüzleşmiş olacak.
Lüleburgaz Belediye Meclisi, 8 Kasım 2020 tarihinde korona virüse yakalanarak aramızdan ayrılan Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Erol Özgür’ün adını ölümsüzleştirmek için önemli bir karara imza attı. Belediye Meclisi bu doğrultuda Siteler Mahallesi’nde yapımı tamamlanan 8 No’lu Park’a Erol Özgür Parkı isminin verilmesine oy birliğiyle karar verdi. Herkesin sevdiği isim olan Erol Özgür’ün adı bundan böyle o parkta yaşatılacak. Erol Özgür’ün adı daha önce de Lüleburgaz Belediyesi Hizmet Binası’nda yer alan toplantı salonuna da verilmişti.
Göç Anıtı da yer alacak
Kendisi de aynı zamanda göçmen olan merhum Erol Özgür’ün yaşadığı dönemde büyük emeklerinin olduğu 5 bin metrekarelik park, Göç Anıtı’nın da yapılmasıyla birlikte bölgenin önemli yerlerinden biri olacak. Yaklaşık 1 yıl gibi bir sürede yapılan park yürüyüş yolları, spor aletleri, basketbol sahası, oyun grupları ve kafeteryasıyla ön plana çıkıyor.
Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı
Minikler Hem Eğlendi Hem Öğrendi
Karşılaşmalar, Devinimler, İzler sergisi ziyarete açıldı
Osmangazi’de Girişimci Adaylarına Altın Değerinde Tavsiyeler
Aile Yılı Kapsamında Ara Tatil Etkinlikleri Tamamlandı
Karşıyaka’nın açık hava kent müzesi rotaları netleşti, Başkan Ünsal sahada inceledi
Asırlardır süren yakarış notalarla buluştu
Çocuk Meclisi üyeleri Stüdyo Kültürpark’ta kayıt yaptı
Maltepe Belediye Tiyatrosu’nun 17. yılına 'Hamlet'li kutlama
Masal Dünyası minik izleyicilerle buluştu
Değişik Doğal Taş Tasarım Yarışması’na başvurular sürüyor