Sporun kalbi, Bayraklı'da atıyor
Edro kazandı, liderliğini sürdürdü
22.01.2024 - Pazartesi 09:51
Balıkesir Süper Amatör Ligi Körfez Grubu’nun 9. Haftasında play-off için önemli maçta 1966 Edremitspor, sahasında konuk ettiği takipçisi Ayvalık Adaspor’u 2-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.
Balıkesir Süper Amatör Lig’de lider durumda bulunan ve Bölgesel Amatör Ligi hedefleyen 1966 Edremitspor ikinci sırada bulunan Ayvalık Adaspor’u konuk etti. Edremit Şehit Hamdibey Meydanı’nda oynanan karşılaşmaya soğuk havaya rağmen taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Yeşil sarılı ekip ilk yarıyı Eyüp Ertürk’ün golü ile 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıda karşılıklı ataklarla geçerken kaptan Ali Tayfun Akbey’in golü ile sahadan 2-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla Edremitspor takipçisi Adaspor ile puan farkını açarak liderliğini sürdürdü.
Karşılaşmayı Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan ile Belediye Başkan Yardımcısı ve 1966 Edremitspor Kulübü Başkanı Tümdeniz Çelebi’de takip etti.
Maçın sonunda Belediye Başkanı Arslan ve Kulüp Başkanı Çelebi oyuncular ve teknik kadro ile beraber galibiyeti kutladı.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
Barlas'tan Yeni Albüm: Bir de Böyle
Başkan "İshak Gündoğan'dan Bayrak İndirme Olayına Tepki
Sağlık Sektörünün Geleceği İstanbul’da Masaya Yatırıldı
Kartepe’de Sanat Dolu Yarıyıl Tatili
Ünlü mankenlerden net mesaj: 'Bayrağımız Kırmızı Çizgimizdir'
Wilma Elles Defilede Göz Kamaştırdı, Kuliste Oğlunu Uyuttu
Top Modellerden Örnek Birliktelik
IF Wedding Fashion İzmir'de gala defilesinde yıldızlar geçidi
Eforsuz Güzellik Mümkün mü?
Rezan Has Müzesi’nde Çocuklar İçin Sanat, Tarih ve Yaratıcılık Atölyeleri