Başkan İbrahim Sandıkçı: “Milli Teknoloji Hamlesi ülkemizin geleceği için atılan büyük bir adımdır”
Burhaniye Belediyesi tarafından düzenlenen "Yaza Merhaba Satranç Turnuvası" büyük bir coşkuyla başladı
02.06.2024 - Pazar 11:51
Ahmet Akın Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen turnuvanın açılışına Burhaniye Belediye Başkan Yardımcısı Ayten Tuna katılım sağlayarak açılış hamlesini gerçekleştirip turnuvayı başlattı.
Turnuva, Burhaniye ve körfez ilçeler olmak üzere 8 yaş ve altı, 10 yaş ve altı, 14 yaş ve altı, açık kategori şeklinde 4 farklı kategoride toplam 75 sporcunun katılımıyla gerçekleşiyor. Turnuva, satrançseverleri bir araya getirerek hem rekabet dolu müsabakalara sahne olurken hem de katılımcılara keyifli anlar yaşatıyor.
Turnuvanın ödül töreni, bugün oynanacak final müsabakalarından sonra gerçekleşecek. Dereceye giren sporculara ödülleri takdim edilecek.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
Büyükşehir’den sigara bırakma eğitimi
30 Ağustos Zafer Mahallesi yeni sağlık merkezine kavuştu
KOAH’tan korunmak için sigara ve pasif içicilikten uzak durulmalı
Kadınlara Menopozda Farkındalık Eğitimi
Bakırköy Belediye Tiyatroları’nın Oyunlarında Koltuk Gençlerin
Kemer’de seramik sanatına büyük ilgi
Ekran bağımlılığı ağız sağlığını tehdit ediyor!
Aydın Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nda Yeni Sezon Başladı
Milas Belediyesi Zeytin Hasadına Başladı
Başkan Çerçioğlu Binlerce Fideyi Sökeliler İle Buluşturdu