Bayramda en güzel Kocaeli rotaları
EÜ Eğitim Bilimleri Enstitüsü’nde ‘‘Proje Yazım Atölyesi” gerçekleştirildi
13.06.2024 - Perşembe 12:58
Eğitim Fakültesi Bilgisayar Laboratuvarı'nda yapılan ve Enstitü Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Nedim Özdemir’in eğitimci olarak yer aldığı etkinliğe; Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Ferda Beytekin, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Sibel Sönmez ve Doç. Dr. Betül Meydan, Enstitü Müdürü Prof. Dr. Belgin Arslan Cansever, Enstitü Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Elif Ulu, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.
Yaklaşık 40 katılımcı ile gerçekleştirilen atölye kapsamında Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Nedim Özdemir katılımcılara; COST Programı ve önemi, COST proje türleri ve katılım şartları, Erasmus Plus projeleri ve fikirleri, proje yazım süreçlerinde dikkat edilmesi gereken hususlar konularında bilgiler verdi ve tecrübelerini paylaştı.
Doç. Dr. Nedim Özdemir, “Atölye çalışmamız, üniversitemizin uluslararasılaşma hedefi doğrultusunda uluslararası alanda proje gerçekleştirmek adına önemli bir adım. Katılımcılarımıza, daha etkili ve başarılı bir şekilde proje oluşturulması adına bilgiler sunduk ve fon kaynaklarına erişim, başvuru süreçleri gibi konularda veriler aktardık. Lisansüstü öğrencilerin ve araştırmacıların aktif katılım gösterdiği atölyemizde, onların geri bildirimlerini de aldık. Bugün birincisini gerçekleştirdiğimiz atölyeyi ileride yüz yüze ve online şekilde yapmayı planlıyoruz. Katılımın artması ile birlikte bu tür etkinlikler, üniversitemizin akademik ve araştırma kapasitesini artırmada önemli bir rol oynayacaktır” diye konuştu.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
Akciğer röntgeni ciğerlerin yalnızca yüzde 70’ini gösteriyor
Konut Satış İstatistikleri, Ekim 2025
Süt ve Süt Ürünleri Üretimi, Eylül 2025
Kümes Hayvancılığı Üretimi, Eylül 2025
Tip 2 Diyabeti Önlemek İçin Yapmamız Gereken 8 Öneri
EÜ’de öğrencilerin kaleminden Cumhuriyet ve Atatürk karikatürleri sergilendi
Menderes Mandalina Festivali İle Coşacak
Yenişehir Uluslararası Öykü Günleri yarın başlıyor
“Pantheon” ile Akdeniz’in kadim inançları gün yüzüne çıkıyor
İki Bölümden Oluşan ‘Mara: Yeniden Doğuş’, 16 ve 23 Kasım Pazar Günleri 20.00’de National Geographic WILD Ekranlarında İzleyicilerle Buluşuyor!