Başkan Altay 2025 Tarımsal Destek Kayıtlarının Başladığını Duyurdu
Menderes’te Kurslara Yoğun İlgi
02.07.2024 - Salı 11:26
Menderes Belediyesi’nin gerçekleştirdiği halk dansları ve spor kurslarına yoğun ilgi geldi. Kurslara kayıtlar devam ediyor.
Menderes Belediyesi’nin çocuklara yönelik gerçekleştirdiği kurslar yoğun ilgi gördü. Geçtiğimiz günlerde başlayan ve 5 branşın yer aldığı spor kursları ile halk dansları kurslarına kayıtlarda yüzlerce talep alındı. Kayıtlar yıl boyunca yapılabilecek.
Yıl boyu sürecek
8 Temmuz’da başlayacak olan kurslar bir yıl boyunca devam edecek. Futbol için 2012-2017, basketbol ve voleybol için 2010-2016, cimnastik için 2015-2019, atletizm için 2010-2018, halk dansları için ise 2011-2017 arasında doğan çocukların, boks kursları için ise 2010-2018 arasında doğan kız çocuklarının katılabildiği eğitimler belediye tesislerinde gerçekleşecek.
‘’Çocuklarımız mutlu, biz mutlu’’
Kursların, çocukların gelişimine önemli katkı sunacağını ifade eden Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, “Çocuklarımız için birçok proje sözü ile göreve geldik. Hepsini teker teker gerçekleştirmek için de çalışıyoruz. Spor okulları ve halk dansları kurslarımız da bu projelerimizden birisi. Çocuklarımız bu kurslarımızda kendi hocalarımızla birlikte eğlenerek öğrenecek. Menderes’te başarılı ve yüzü gülen çocuklar için çalışmaya devam edeceğiz. Çocuklarımız mutlu, biz mutlu!” dedi.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
2025, Kocaeli Yerel Kültür Müzesi’nde dopdolu geçti
Selim İleri, Vefatının Birinci Yılında Zeytinburnu Kültür Sanat’ta Anıldı!
İnegöl’den Tiyatroya Düşünsel Bakış
İnegöl’de Tiyatro Festivali Coşkusu Sürüyor
Ibsen’in “Bir Halk Düşmanı” Ataşehir Seyircisiyle Buluşuyor
Şairin Şiir Evreni’nin konuğu Akif Kurtuluş oldu
Ayvalık’ta Sömestir Tatili Çocuklar İçin Dopdolu Geçecek
Üçay Mühendislik’in halka arz başvurusu onaylandı
Shell & Turcas’ın yeni CEO’su Oğuz Uçanlar oldu
İlk Sezonu Büyük Beğeni Toplayan ‘A Thousand Blows’