Müzisyen Sinan Güleryüz “Kız çocuğu için baba, çok ciddi bir rol modeldir”
Oyuncu Edip Tepeli “Babalık nereye çıktığını bilmediğin bir yolda kılavuzluk etmek”
20.06.2021 - Pazar 10:50
İlk kez Babalar Günü heyecanı yaşayan oyuncu Edip Tepeli, baba olunca hissettiği duyguları ve kızı Müjgan ile gerçekleştirmeyi istediği hayallerini MAG Haziran sayısı için anlattı.
“Baba olduğumu ilk hissetmemle, baba olduğumda ilk hissettiğim şey aynı anda yaşanmadı” diyen Tepeli sözlerine şöyle devam etti: “Doğum esnasında ve hatta sonraki birkaç saati daha çok Ayşe adına kaygılanarak ve ona iyi gelmeye çalışarak geçirdim. Babalıkla ilgili ilk hissettiğim şey sanırım korkuydu. Hastanede, kucağımda uyumuştu Müjgân. Ben de uyuyakalmışım. Belki iki, üç dakikalık bir uyku. Uyandığımda korktuğumu hatırlıyorum ya düşürseydim diye. Sonra da hep başına bir şey gelir korkusunu taşıyacak mıyım endişesi sürdü bir süre daha. Halâ ikisinin de endişesi biraz var ama babalığın neşesi hep daha ağır basıyor.”
Baba olduktan sonra hayatında yaşanan değişiklikleri de anlatan Tepeli “Günlük rutinlerimin tamamı değişti ama bu bana hayatımda bir şeyler değişmiş gibi hissettirmedi. Belki de kendimi buna içten içe hazırlamışım. Beklemediğim bir şeyle karşılaşmadım açıkçası” dedi.
Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı
MEM Genç Sahne’de yılın ilk konseri
Prometeon Türkiye ve ANT Lojistik 700 araçlık filosu için stratejik iş birliğine imza attı
“Türkü Türkü Türkiyem Hemdem Konseri” Antalyalılarla Buluşuyor
Türkiye’nin 2025 İletişim Karnesi Belli Oldu: En Aktif İletişim Yapan Sektör “Perakende”
Beyin hatalardan neden ders almaz?
Kartepe Sanat Evi Sanatla Buluşmaya Devam Ediyor
Büyükşehir’den çocuklara 773 bin 400 litre süt desteği
Ege İhracatçı Birlikleri’nden 2025 Değerlendirmesi: “Bu Yıl Büyüme Değil, Dayanıklılık Yılıydı”
ASAT’tan Antalya’ya kapsamlı altyapı yatırımı
CCN Holding’e çalışan deneyiminde 10 sertifika birden