Sivas Belediyesi, mahalle sakinlerinin talebi üzerine Tuzlugöl ve Meraküm Mahallelerine yeni ekmek satış büfeleri kazandırdı
Tarım alanlarında kaçak yapı ile mücadele sürüyor
18.07.2024 - Perşembe 19:36
Nilüfer Belediyesi kaçak yapı ile mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor. Nilüfer Belediyesi yıkım ekipleri Ürünlü, Hasanağa ve Kayapa’da tarım alanı üzerine imara aykırı inşa edildiğini tespit ettiği 4 yapıyı kullanılamaz hale getirdi.
Nilüfer Belediyesi’nin imar planı yönetmeliğine aykırı yapılan kaçak yapılar ile mücadelesi devam ediyor. Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri ve vatandaşların şikayetleri üzerine tespit edilen yapılar, işlemleri yapılarak yıkılıyor.
Nilüfer Belediyesi, özellikle tarım alanları üzerine kurulu olan yapılara göz açtırmıyor.
Son olarak Nilüfer Belediyesi yıkım ekipleri, iki günde 4 ayrı yapıyı kullanılamaz hale getirdi. Hasanağa Mahallesi’ndeki 240 metrekarelik kaçak yapı tamamen; Ürünlü’de biri 600, diğeri 1300 metrekare, Kayapa’da ise 500 metrekarelik imara aykırı yapılar ise içerdeki malzemelerin zarar görmemesi için kısmen yıkıldı. Nilüfer Belediyesi ekipleri, imara aykırı yapılarla ilgili çalışmaları önümüzdeki günlerde de sürdürecek.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
Gölcük’te İdrar ve Gaita Kaçırmaya Yönelik Tedavi Yöntemleri Anlatılacak
Çocuklar İçin Güvenli Oyuncak Seçim Rehberi
Nilüfer’de beyin sağlığı konuşuldu
Fatih Erkoç söyledi İzmirliler eşlik etti
Yalanları Yeniden Yaşamak İçin Randevunuz Var!
Selçuklu Belediyesi Hizmet Binası’nda Şivlilik Coşkusu
Minikler, yerli malını hal binasında öğrendi
Horizon Europe BUDGET-IT Projesinin Kapanış Etkinliği Gerçekleştirildi
EÜ’de Hz. Mevlana 752. Vuslat Yıldönümünde anıldı
Tasavvuf Korosunun Üç Aylar Konseri Gönülleri Mest Etti