İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 25. İstanbul Büyükçekmece Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali’nde konuştu
Büyükşehir, Tatarahmet Köyü Köprüsünü yeniliyor
30.07.2024 - Salı 12:01
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit ilçesi Bulduk Mahallesi ile Kandıra ilçesi Tatarahmet Mahallesini birbirine bağlayan grup yolu üzerindeki Tatarahmet Köyü Köprüsünü sil baştan yeniliyor. Bu kapsamda Büyükşehir, mevcut köprünün yoğun yağışlardan dolayı hasar görmesiyle ihtiyaç duyulan yeni köprüyü en kısa zamanda bölgeye kazandıracak. Taşıyıcı sistemlerinde zarar meydana gelen ve yıkılma tehlikesi bulunan mevcut köprü Büyükşehir ekipleri tarafından araç ve yaya trafiğine kapatıldı. 21 metre uzunluğunda, 12 metre genişliğinde betonarme prefabrik kirişli olarak planlanan yeni köprünün yapımı ihale sürecinin ardından hemen başlayacak.
GENEL SEKRETER BARAÇLI BİLGİ ALDI
Birçok köyün bağlantısını sağlayan ve risk altında olan köprüyü Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Hayri Baraçlı yerinde inceleyerek, teknik personelden bilgi aldı. Genel Sekreter Yardımcısı Numan Balaman’ın da yer aldığı incelemede Genel Sekreter Baraçlı, yeni köprünün en kısa süre inşa edilmesi için ilgili teknik ekibe talimat verdi.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
BURSA'DA BİTKİLERLE GELEN UMUT: RIDVAN KAYA'YA ARTAN İLGİ
Sana Bir Sır Vereyim mi? Temalı Kompozisyon Yarışması
Osmanlı Bürokrasisine Müzikal Bir Eleştiri "Haramiler" Engin Alkan Yorumuyla Seyirciyle Buluşuyor
Başkan Topaloğlu’ndan seramik sanatçılarına ziyaret
Geleceğe Miras 40. Belgesel Yayında
FESCO, Çin'den St. Petersburg'a İlk Doğrudan Tren Seferini Başlattı
Genellikle kadınlar ilişkinin duygusal emekçisi oluyor!
Kadın Emeği İstanbul’da Buluşuyor
Nilüfer yeni yıla hazır
MDLBEAST Soundstorm 2025, Riyad’da Tarih Yazdı