Şili Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi İstanbul’a ilk resmi ziyaretini yaptı
Aliağa Belediyesi Temmuz Ayı Meclisi 2.Birleşimi Yapıldı
09.07.2021 - Cuma 19:10
Aliağa Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclisi 2.Birleşimi, Belediye Başkanı Serkan Acar yönetiminde gerçekleştirildi.
Belediye Meclis Salonu’ndaki toplantıda ilk birleşimde İmar ve Plan Bütçe Komisyonlarına gönderilen 7 madde meclis üyelerinin görüşüne sunuldu. İmar planı değişikliği ve kiralama hususlarını içeren maddeler tek tek oylandı. 1-2 ve 3.Maddeler komisyonlarda kabul edildiği şekliyle oy çokluğuyla kabul edilirken 4-5-6 ve 7.Maddeler ise komisyonlardan geldiği şekliyle oy birliğiyle kabul edildi.
Mülkiyeti belediyeye ait taşınmazlarda faaliyet gösteren işletmelerin kiralarına, normalleşme sürecinde ekonomik koşullarının iyileştirilmesine destek olmak amacıyla, 1 yıl süreyle yüzde 50 indirim kararı komisyondan geldiği şekliyle oy birliğiyle kabul edildi.
Aliağa Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclisi 2.Birleşimi, toplantıya katılmayan meclis üyesi Savaş Dağdeviren’in mazeretinin oylanması ve bir sonraki oturumun 3 Ağustos 2021 Salı günü saat 18.00’de yapılmasına karar verilmesiyle son buldu.
Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı
Oyun Yazımı Atölyesi Yeni Yazarlarını Arıyor
Başkan Savaş Kalaycı’dan Üç Aylar Mesajı
Başkan Köymen’den duayen sanatçıya ziyaret
Balçova’da Yeni Yıl Coşkusu: 10 Günlük Dev Festival Başlıyor!
Shell Türkiye, 16. Yol Emniyeti Konferansı’nda Dijital Dönüşüm ve Artan Riskler Öne Çıktı
Burhaniye’nin Tarihi, Kent Arşiviyle Geleceğe Taşınıyor
Yenişehir Belediyesinin Onur Konuğu, Prof. Dr. Ruşen Keleş oldu
AKKUYU NÜKLEER A.Ş., “Açık Kapı Günü 2025” Etkinliğinin Ev Sahipliğini Yapacak
Cem Karaca unutulmaz şarkıları ve anılarıyla hatırlandı
Hyundai Resim Yarışması’nda Ödüller Sahiplerini Bekliyor.