Mavi, Yeni Şarkısı “Ben Yaptım”ı Dinleyicilerle Paylaştı!
USESAM Araştırma Hatay’da
23.07.2021 - Cuma 10:20
Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Müseyip Erdoğmuş, 81 ilde anket yapacaklarını ve ilk durağın Hatay olacağını söyledi.
Yaptığı anket ve araştırmalarla dikkat çeken USESAM, her ilde anket çalışması yapacak. Anket çalışmalarında ilk durak ise Hatay olacak.
Konuya ilişkin açıklama yapan USESAM Araştırma Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Müseyip Erdoğmuş, "Gerek barındırdığı nüfus çeşitliliği, farklı din ve mezheplere ev sahipliği yapan Hatay’ı anket çalışmalarımızda ilk yer olarak belirledik." dedi.
"HATAY TÜRKİYE'NİN AYNASI"
USESAM Araştırma Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Müseyip Erdoğmuş açıklamasının devamında ise şunları söyledi:
"Barındırdığı nüfus çeşitliliği, tarım, sanayi ve
esnaftan oluşan, farklı bir ekonomiye ev sahipliği yapan Hatay, aynı zamanda bir turizm şehri. Türkiye’nin aynası olarak gördüğümüz Hatay anketimizin sonuçları da aslında Türkiye genelini özetleyebilecek bir veriye bizi ulaştıracaktır."
Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı
Osmangazi’de Çizik Grubu Festivale Renk Kattı
Zihni besinler değil, alışkanlıklar güçlendiriyor!
Büyükşehir ödünç kitap sistemiyle okuma kültürünü geliştiriyor
Yenişehir’de “Yeni Bir Şehir Kurmak” Söyleşisi
Nilüfer’de yaşlılar yeni yılı coşkuyla karşıladı
OBAM’da Umut ve Neşe Dolu Yılbaşı Buluşması
2025’in finali dizi müzikleri ile yapılacak
Akfen Yenilenebilir Enerji’nin Kocalar RES Projesindeki Kapasite Artışı Tamamlandı, Şirketin Kurulu Gücü 887 MW’a Ulaştı
Nilüfer’de HIV hastalığı ele alındı
Tekstil işçilerindeki boyun ağrısına bilimsel çözüm!