Kumar Bağımlılığı Hastalığının Çözümü: Yeşilay Danışmanlık Merkezleri (YEDAM)
Christian Stein, Renault Group'un İletişim Başkanı olarak atandı
05.09.2024 - Perşembe 13:15
Christian Stein, 16 Eylül'den itibaren, şirketten ayrılan Stéphanie Cau'nun yerine Renault Group İletişim Başkanı olarak göreve başlayacak. Renault Group CEO'su Luca de Meo'ya bağlı olarak çalışacak olan Stein, Grubun tüm faaliyetlerinin iletişiminden sorumlu olacak.
“Christian’ın deneyimi, tüm ülkelerdeki etkimizi güçlendirmemize olanak tanıyacak”
Konuyla ilgili açıklama yapan Renault Group CEO'su Luca de Meo, “Christian’ın yönetim ekibimize katılmasından büyük mutluluk duyuyorum. Christian uzun yıllardır benimle birlikte çalışıyor ve ona olan güvenim tam. İş dünyasından iletişime uzanan uzmanlığı ve zorluklara karşı iştahıyla, çalışanlarımıza ve tüm dış paydaşlarımıza yönelik iletişimde belirleyici bir rol oynayacak ve kendimize koyduğumuz iddialı hedeflere ulaşmamıza katkı sağlayacak. Uluslararası deneyimi; markalarımızın gücünü ve Renault Group’un tüm ülkelerdeki etkisini desteklememize ve güçlendirmemize olanak tanıyacak. Bu sayfayı çevirirken, simgesel ürünlerin lansmanında ve tarihi sonuçların duyurulmasında dinamik ve önemli katkılarda bulunan Stéphanie'ye de içten teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Kendisine bundan sonraki projelerinde başarılar diliyorum” dedi.
Christian Stein kimdir?
Christian Stein, kariyerine 1991 yılında PSA'da başladı ve 2011 yılına kadar burada kalarak satış ve pazarlama departmanında artan sorumluluklar üstlendi. Bu yıllar boyunca Belçika, Fransa, İspanya ve Birleşik Krallık arasında çalışıp, yaşadı. Hem merkezi hem de ulusal düzeyde deneyim kazandı.
2011 yılında SEAT markasının Küresel Pazarlama Direktörü olarak Volkswagen Grubu'na katıldı ve 2015 yılından itibaren SEAT S.A. ve SEAT ve CUPRA markaları için Küresel İletişim ve Halkla İlişkiler Direktörlüğü görevini üstlendi.
Christian Stein, yurtdışında geçirdiği 20 yılı aşkın sürenin ardından Kasım 2020'de Renault Group’a Marka İletişimi Direktörü olarak katılarak Fransa'ya döndü ve Kasım 2023'te Ampere'de Gelirler ve Müşteri Deneyimi Direktörü (Director of Revenue & Customer Experience) oldu.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
Konya Büyükşehir, Turizm Buluşmalarında Çatalhöyük’ün Eski Kazı Başkanı Prof. Hodder’i Ağırladı
"İzmir'i teknolojiyi ihraç eden bir kente dönüştürmek için çalışıyoruz"
Nilüfer'de lösemi farkındalığı söyleşisi
Beylikdüzü Kasım Ayında da Sanatın Merkezi Olacak
Aliağa’da 10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı Belli Oldu
Kızılay Haftası'nda "Bir Damla Hayat" İçin El Ele
Nevşehir Belediyesi Sosyal Yardım Kartı “CANKART” Hayata Geçiyor
Dr. Feridun Kunak, “Evlerinize Sağlık” Programıyla Haymana’da
Kent merkezine tiyatro ve konser salonu geliyor
Aliağa’da Üreticiye Destek Sürüyor: Hibeli Koyun ve Koçlar Üreticilere Teslim Edildi