Kastamonulu gençler Başkan Demir'i ziyaret etti
Gelecek Ekoturizmde
29.07.2021 - Perşembe 02:00
Tokat Belediyesi, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) ve Uluslararası Ekoturizm Derneği iş birliğiyle düzenlenen Uluslararası Ekoturizm Çalıştayı başladı.
Çalıştayın açılışına, Tokat Valisi Dr. Ozan Balcı, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Uluslararası Ekoturizm Derneği Başkanı John Bruno, Uluslararası Ekoturizm Derneği Başkan Yardımcısı Murtaza Kalender, Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Çelik, Tokat Dedeman Otel İcra Kurulu Başkanı Banu Dedeman, 22 ülkenin Ankara büyükelçisi ile 245 yerli ve yabancı katılımcılar katıldı.
Tokat Dedeman Otel'de yapılan çalıştayın açılışında ekoturizm ve sürdürülebilir turizm ile ilgili konuşmalar ve sunumlar yapıldı.
Çalıştay'da Kemer tanıtımına katkı sağlamak amacıyla, Kemer Belediyesi ve Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) iş birliğince tanıtım standı açıldı.
Kemer standına gelen çalıştay katılımcıları, Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden olan Kemer hakkında bilgiler ve dokümanlar aldı.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, çalıştayda bire bir görüşmeler de gerçekleştirerek, Kemer ve Kemer'deki ekoturizm çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Kemer Belediyesi, “Best Ecological Destination” kategorilerinde yapılan başvuruyu değerlendiren dernek, 100'e yakın ülkeden bine yakın aday içerisinden, dünya genelindeki en iyi Eko dostu Ekoturizm ödülünü almaya hak kazanmıştı.
Çalıştayda, ekoturizm alanında ödül alanlar bu akşam saat 19:00'da Tokat Dedeman Otel'de yapılacak ödül töreni ile ödüllerini alacak.
Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı
Sarıkamış Şehitleri Dualarla Anıldı
Altın Yıllar Yaşam Merkezi’nde ‘Birlikte Güzel Yaş Almak’ semineri
Yeni Yıl Festivali’nde Akustik Rüzgarı
İBB Şehir Tiyatroları’nda Bu Hafta (24-28 Aralık 2025)
Prof. Dr. Nevzat Tarhan: “Yapay zeka yankı odası etkisi yapar”
Psikoterapi ve nörobiyolojide yenilikçi yaklaşım: Beyin parlatma!
Kubilay ve devrim şehitleri 95’inci kez anılacak
Küçükçekmeceli Gençler, En Uzun Gece’de Buluştu
Büyükşehir, en güzel şarkılarla 2025’i uğurladı
Milli Şair Vefatının 89. Yılında Gölcük’te Anılacak