Kuru meyve ihracatçıları Hindistan seferine çıkıyor
İş’im Menderes İstihdam Sağlayacak
02.10.2024 - Çarşamba 12:15
Menderes Belediyesi, işçi ile işveren arasında köprü olacak olan İş’im Menderes uygulamasını faaliyete geçirdi.
Menderes Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü işsizliğe çare olacak olan yeni hizmeti İş’im Menderes’i faaliyete soktu. Vatandaşların başvurularını yapabileceği birim işçi ile işveren arasında köprü olacak. Başlatılan yeni hizmet Menderes’te işsizlik sorununu azaltmanın yanı sıra doğru iş ile doğru işçiyi buluşturmayı hedefliyor. İş’im Menderes Kariyer Ofisi’ne özgeçmiş getirip form doldurmanın yanı sıra online olarak da başvurular yapılabilecek.
“Köprü Olacağız”
İşsizliğe çözüm olmak istediklerini ifade eden Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, ”Söz verdiğimiz hizmetleri tek tek uygulamaya sokuyoruz. İş’im Menderes uygulamamız ile iş arayanları doğru iş ile bir araya getireceğiz. İstihdama katkı sunan projemizden yararlanmak isteyen herkesi İş’im Menderes ofisimize bekliyoruz.” dedi.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
Büyükşehir ödünç kitap sistemiyle okuma kültürünü geliştiriyor
Yenişehir’de “Yeni Bir Şehir Kurmak” Söyleşisi
Nilüfer’de yaşlılar yeni yılı coşkuyla karşıladı
OBAM’da Umut ve Neşe Dolu Yılbaşı Buluşması
2025’in finali dizi müzikleri ile yapılacak
Akfen Yenilenebilir Enerji’nin Kocalar RES Projesindeki Kapasite Artışı Tamamlandı, Şirketin Kurulu Gücü 887 MW’a Ulaştı
Nilüfer’de HIV hastalığı ele alındı
Tekstil işçilerindeki boyun ağrısına bilimsel çözüm!
Çiğli’de Mahzuni’nin Türküleri Coşkuyla Yankılandı
“Kendini Arayan Zürafa” Buca’da miniklerle buluştu