Ana Sayfa Yaşam 8 Ekim 2024 35 Görüntüleme

Türkiye Finans’ın kreatif ajans konkuru sonuçlandı

“Hayat Mobil Bankan Mobil” mottosuyla, dijital müşteri deneyimini ve bankacılık hizmetlerini yapay zekâ destekli olarak geliştirmeyi sürdüren ve bu alandaki güçlü yönlerini hedef kitlesine daha etkin biçimde anlatma hedefini sürdüren Türkiye Finans’ın konkur süreci sonuçlandı. Markanın yeni dönem kreatif çalışmalarını yürütecek ajans, konkurdan başarıyla ayrılan Karbonat oldu. 

 

Bankanın dijital müşteri deneyimine öncelik veren pazarlama stratejilerine, güçlü reklam stratejileriyle yol arkadaşlığı yaparak daha geniş kitlelere ulaşmasına yardımcı olacak Karbonat’ın Başkanı Cenk Gümüşcüoğlu, bu yeni iş birliği hakkında şunları söyledi: “Türkiye Finans gibi saygın bir kurumun yara3cı ajansı olmaktan büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz. Ekibimiz, bankanın marka değerlerini ve hedeflerini en iyi şekilde yansıtacak ve değişime güç verecek stratejik ve kreatif çözümler üretmek için heyecanla çalışmaya başladı.”

 

Türkiye Finans Dijital Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Melis Tosun Arslan ise bu yeni ortaklıkla ilgili “2024 yılına ‘Hayat Mobil Bankan Mobil’ sloganıyla başladık. Müşterilerin her an her yerden başla3labilen dijital bankacılık yolculuklarını Türkiye Finans’ın insan odaklı teknoloji yaklaşımıyla güvenli, akıcı ve daha dijital bir hale geDrmeye devam ediyoruz. Banka olarak müşterilerimize sunduğumuz bütün hizmetlerde yer ve zamandan bağımsız iyi bir dijital bankacılık deneyimi yaşatmayı hedefliyoruz. Bu hedeflerimize yetkinlikleri ve yara3cılığıyla Karbonat’ın da güçlü bir katkı sunacağına inanıyoruz.” diye konuştu. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com