Yunanistan İskeçe’de Büyükşehir’le iftar bereketi
SEKA Kâğıt Müzesi’nde Karagöz ve Hacivat eğlendirdi
27.03.2025 - Perşembe 13:54
Büyükşehir Belediyesi, ramazan etkinlikleri kapsamında SEKA Kâğıt Müzesi’nde Karagöz ve Hacivat gölge oyunu gerçekleştirdi
SEKA Kâğıt Müzesi’nde Karagöz ve Hacivat eğlendirdi
Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı hizmet veren SEKA Kâğıt Müzesi, düzenlediği Ramazan programıyla çocuklar ve aileleri bir araya getirdi. Usta tiyatrocu Hüseyin Dilan ve yardımcısı Salih Banazılı’nın sahneye koyduğu Karagöz ve Hacivat gölge oyunu çocukları eğlendirdi.
GELENEKSEL KÜLTÜREL DEĞERLER KORUNUYOR
SEKA Kâğıt Müzesi Makine Salonu’nda gerçekleşen etkinlikte çocuklara özel hazırlanan gölge oyunu büyük beğeni toplarken, hem küçükler hem de ebeveynler eğlenceli vakit geçirdi. Bu özel program, Ramazan’ın manevi atmosferini sanatla buluşturarak hem bireylerin hem de ailelerin bir araya gelmesine olanak sağladı. Etkinlik aynı zamanda geleneksel kültürel değerlerin yeni nesillere aktarılması açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi. SEKA Kâğıt Müzesi bu tür etkinliklerle kültürel mirası yaşatmaya ve paylaşmaya devam edecek. Etkinliğe katılan aileler, programın bir parçası olmaktan büyük memnuniyet duyduklarını belirtti. Gösteri sonrasında çocuklara şeker ikram edilmesi ise yüzlerde tebessüm bıraktı.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
Minycenter'dan Yapay Zeka Destekli Yenilik
Konya Büyükşehir, Turizm Buluşmalarında Çatalhöyük’ün Eski Kazı Başkanı Prof. Hodder’i Ağırladı
"İzmir'i teknolojiyi ihraç eden bir kente dönüştürmek için çalışıyoruz"
Nilüfer'de lösemi farkındalığı söyleşisi
Beylikdüzü Kasım Ayında da Sanatın Merkezi Olacak
Aliağa’da 10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı Belli Oldu
Kızılay Haftası'nda "Bir Damla Hayat" İçin El Ele
Nevşehir Belediyesi Sosyal Yardım Kartı “CANKART” Hayata Geçiyor
Dr. Feridun Kunak, “Evlerinize Sağlık” Programıyla Haymana’da
Kent merkezine tiyatro ve konser salonu geliyor