Yürüyüş hem bedeni hem ruhu iyileştiriyor! Kısa bir yürüyüş bile zihni resetliyor!
Nilüfer’de yaşlıların ellerinden toprağa can suyu
02.10.2025 - Perşembe 13:40
Nilüfer Belediyesi, Dünya Yaşlılar Günü’nde İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi sakinlerinin ellerinden toprağa can suyu taşıdığı bir etkinlik düzenledi. Huzurevi sakinleri, kendi elleriyle fide dikerek doğayla iç içe keyifli bir gün geçirdi.
Nilüfer Belediyesi, Dünya Yaşlılar Günü etkinlikleri kapsamında anlamlı bir organizasyona imza attı. Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi’nde kalan yaşlılar, doğayla iç içe bir aktivite gerçekleştirerek hem keyifli vakit geçirdi hem de toprağa emek vermenin mutluluğunu yaşadı.
Nilüfer Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlikte, huzurevi sakinleri bahçede kendileri için hazırlanan alanda fide ve tohumları toprakla buluşturdu. Etkinliğe katılan huzurevi sakinleri, büyük bir heyecanla marul, lahana ve patlıcan gibi bitki fidelerini özenle dikti.
Toprağa dokunmanın mutluluğunu yaşayan huzurevi sakinleri, ektikleri fidanlara ve tohumlara kendi elleriyle can suyu verdi. Huzurevi sakinleri, bitkilerin bakımını da kendileri yaparak, kendi elleriyle yetiştirdikleri bitkileri tüketecekler.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
Maltepe Belediyesi’nden Kadın Odaklı Anlamlı Sergi
Kadın Tarihi Maltepe’de Dile Geldi
Pratik ama tuz yüklü!
Seferihisar Belediyesi 3. Yaş Üniversitesi, PAL Expocare Fuarı’nda büyük ilgi gördü.
Peyam-i Garb’ta Şubat Ayında 'Dostoyevski ve Biz' Hakkında Konuşuldu
Nilüfer’de Anadolu ezgileri yankılandı
Vodafone, Şebeke Servislerinde Yeni Nesil Otomasyon Platformunu Devreye Alıyor
Karşıyaka Belediye Tiyatrosu’ndan iki yeni oyun
ING Türkiye’nin aktif büyüklüğü 279,6 milyar TL’ye ulaştı
Önlenebilir Körlük ile Aydınlık Bir Yaşam Projesi