Şehir Tiyatroları “Yaftalı Tabut” Oyunuyle 7. Uluslararası Maltepe Tiyatro Festivali’nde
Şehir Tiyatrosu, Yeni Sezona ‘Romeo ve Juliet’ ile Başlıyor
23.10.2025 - Perşembe 18:11
Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, yeni sezonuna dünya edebiyatının en büyük aşk hikâyelerinden biriyle merhaba diyor. William Shakespeare’in ölümsüz eseri Romeo ve Juliet, modern bir yorumla 24 Ekim Cuma günü saat: 20:00’da Manisalı sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.
Aşk, trajedi ve kader üçgeninde şekillenen oyun, Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun yetenekli oyuncu kadrosu ve deneyimli Genel Sanat Yönetmeni Kubilay Penbeklioğlu’nun rejisiyle yeniden hayat buluyor. Klasik metne sadık kalınarak sahnelenen Romeo ve Juliet, aynı zamanda günümüz seyircisine hitap edecek görsel ve sahneleme unsurlarıyla zenginleştirildi. Romeo ve Juliet oyunu prömiyerini 24 Ekim Cuma günü Saat: 20:00’da Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Uğur Mumcu sahnesinde gerçekleştirecek.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Kubilay Penbeklioğlu, yeni sezona iddialı bir oyunla gireceklerini belirterek, “Sanatın birleştirici ve iyileştirici gücüne inanıyor, bu gücü şehrimizin her köşesine yaymak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu sezon perdelerimizi Shakespeare’in evrensel diliyle açacağız. Romeo ve Juliet tiyatromuzun genç oyuncularının muhteşem performansı ile Manisa’da sahne alacak. Satışa çıkar çıkmaz biletlerin tükenmesi bizleri de çok memnun etti. Vatandaşlarımız unutulmaz bir tiyatro gecesi yaşayacak” dedi.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
Kemer’de “Atatürk ve Cumhuriyet” konulu seminer
Başkan Dedetaş, Din Görevlileri ile Kahvaltı Programında Buluştu
Nevşehir Belediyesi’nden Üç Aylar İçin Özel Program
Beyoğlu Sineması’nda Nostaljik Durak: İETT ve Sinema Buluşması
Yeni Yıl Festivali’nde Şarkılar Bursalıların İçini Isıttı
Yeme bozuklukları tedavisinde altın standart ekip çalışması!
Kartepe’de Tiyatro Şöleni
Kent Söyleşileri’ne ünlü yazar Ayşe Kulin konuk oldu
Nilüfer’de yeni yıl coşkusu başladı
Osmangazi’de Pırasa Hasadıyla Doğallık Sofralara Taşınıyor