Bu projeyle gençler köyüne dönecek
İlker Aksum, yeniden beyazperdede hafızalara kazınacak!
10.11.2025 - Pazartesi 10:29
Türk sinemasının yeni ikilisi olmaya aday Kıvanç Baran Arslan ve Kadir Polatcı’nın başrollerini paylaştığı komedi filmi “Olay Para”, sürpriz bir misafirle çok konuşulacak. 2009 yapımı kült film Vavien’de hayat verdiği karakteriyle hafızalara kazınan İlker Aksum, buradaki karakterine selam çakarak,“Olay Para”da da muhteşem oyunculuğunu konuşturdu ve yine imzasını atmış oldu.
Başarılı oyunculuğu ve sıcak enerjisiyle hem kamera önünde hem de sette keyifli anlar yaratan Aksum, Kıvanç Baran Arslan’ın davetini kırmadı ve kısa bir rol ile kadroya katıldı. Usta oyuncu, kısa çekim süresi boyunca sette kahkahalar estirirken, “Olay Para” izleyicisine de sürpriz bir nostalji anı yaşatmış olacak..
Lin Yapım imzasını taşıyan film, 19 Aralık 2025’te vizyona girecek. Kıvanç Baran Arslan ve Kadir Polatcı’nın yanı sıra güçlü oyuncu kadrosunda Cemil Şahin, Uğur Aslan, Görkem Sevindik, İlker Aksum, Ünal Yeter, Evliya Aykan, Bülent Alkış, Serkan Kuru, Deniz Erdoğan ve Hakan İşleyen yer alıyor.
Filmin Konusu
Film yapımcısı Dinçer (Kıvanç Baran Arslan) ve ticaretle uğraşan Koray (Kadir Polatcı), hayatın tüm zorluklarına göğüs germeye çalışan iki yakın arkadaştır. İçinde bulundukları çıkmazdan kurtulmanın yollarını ararken, bir gün hesaplarına yanlışlıkla 5 milyon TL yatırılır.
Bu tesadüf bir anda hayatlarını altüst eder. Paranın gerçek sahibini bulmaya çalışırken kendilerini komik, tehlikeli ve absürt olayların içinde bulan ikilinin artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.
“Olay Para”, günümüz dünyasında “her şeyin parayla döndüğü” gerçeğini hiciv dolu, tempolu ve eğlenceli bir dille sinema izleyicisine aktaracak.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
Birevim 2025’te Rekor Büyüme Kaydetti, 2026 için “Sizi Düşünen Biri” Vizyonunu Hayata Geçirdi
Özel İnsanlar Müzik Dolu Gecede Doyasıya Eğlendi
Didim Belediyesi, Kadın Sağlığı İçin Bilinçlendirme Semineri Düzenleyecek
Mudanya’da Sömestir Akademisi Başlıyor
Nilüfer Belediyesi’nden çocuklara yarıyıl hediyesi
Nazım Hikmet 124 Yaşında
Oktay Kaynarca: Alnım açık, başım dik!
Borsa İstanbul’da Gong Meysu için Çaldı
Boehringer Ingelheim Türkiye’den Global Atama Fatih Kaya, Boehringer Ingelheim IMETA İnsan Sağlığı Kamu & Resmi İlişkiler ve İnovasyon Direktörü Oldu
“Nâzım’ın Rüyâsı” seyirciyle buluşuyor