Özel Öğrencilerden Unutulmaz Gösteri
Ege Üniversitesinden ‘Dünya Engelliler Günü'ne Sanat ve Dayanışma Köprüsü
04.12.2025 - Perşembe 12:41
Ege Üniversitesi Müzik, Resim, Sanat ve Tasarım toplulukları ile MEV Koleji Bornova Şubesi öğrencileriyle birlikte 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Sadettin Tezcan Özel Eğitim Meslek Okulu’na anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Toplumsal farkındalığı artırmak, engelli bireylerin yaşamlarına dikkat çekmek ve kapsayıcı bir toplum bilinci oluşturmak amacıyla düzenlenen etkinlik, katılımcılardan büyük ilgi gördü.
Etkinlik boyunca, Ege Üniversitesi öğrenci topluluklarının liderliğinde gerçekleştirilen çeşitli müzik performansları, resim atölyeleri ve sanatsal çalışmalar, katılımcı öğrencilerin keyifli anlar yaşamasını sağladı. Sadettin Tezcan Özel Eğitim Meslek Okulu ve MEV Koleji Bornova Şubesi öğrencileri, Egeli öğrencilerin rehberliğinde yaratıcılıklarını sergileme fırsatı bulurken, bu etkileşimli ortamda yeni arkadaşlıklar kurmanın ve sanatın evrensel dilinde buluşmanın mutluluğunu yaşadı. Müzik, Resim, Sanat ve Tasarım toplulukları, bu özel günün anlamına değer katan etkinliğin hayata geçirilmesindeki desteklerini esirgemeyen Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak’a teşekkür ettiler.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
Bayrampaşalı engelliler doyasıya eğlendiler
Antalya Piyano Festivali’nde heyecan sürüyor
Yenişehir Belediyesinden özel bireyler ve ailelerine moral veren etkinlik
Mükemmellik Uğruna Neleri Feda Edersiniz?
Çankaya’da Engel Tanımayan Etkinlik: "Biz Birlikte Parlarız"
Konya’da Özel Bireyler ve Aileleri İçin Özel Buluşma
Gelenekselden Çağdaşa Tasarım ve Oyun Kurma Atölyeleri Başlıyor
Çocuk Oyun Köyü Ana Kucağı'nda 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Etkinliği
Başkan Altay: “Mikro Klima Etkisine Sahip Bölgelerimizde Kuraklığa Dayanıklı Yapısıyla Antep Fıstığını Yaygınlaştırıyoruz”
DEHB’in genetik temeli çok güçlü!