Yenişehir'de Minik Eller Geri Dönüşümü Öğreniyor
Vali Akın ve Başkan Altay Regaip Kandilinde Konyalılarla Buluştu
26.12.2025 - Cuma 11:11
Konya Valisi İbrahim Akın ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, üç ayların başlangıcını müjdeleyen mübarek Regaip Kandili’nde Sultan Selim Camii'nde Konyalılarla bir araya geldi.
Konya Valisi İbrahim Akın ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Sultan Selim Camii’nde Konyalıların Regaip Kandili coşkusuna ortak oldu.
Kandil gecesi münasebetiyle camiyi dolduran vatandaşlar, yapılan dualarla Regaip Kandili’nin manevi atmosferini birlikte yaşadı. Konya Valisi İbrahim Akın, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve İl Müftüsü Ali Öge de namaz sonrası vatandaşlarla sohbet ederek kandillerini tebrik etti.
Regaip Kandili’nin tüm İslam âlemi ve Konyalılar için hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Başkan Altay, “Mübarek üç ayların başlangıcını müjdeleyen Regaip Kandili’ni Sayın Valimiz ve İl Müftümüzle birlikte hemşehrilerimizle Sultan Selim Camii’nde idrak etmenin mutluluğunu ve huzurunu yaşadık. Rabbim, bu mübarek gecede yaptığımız duaları makbul dualardan eylesin Bu müstesna gecelerin; birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi pekiştirmesini, gönüllerimize huzur ve bereket getirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
Başkan Köymen, Maltepeli kadınların yazıp yönettikleri kısa film ve belgeseli izledi
Yapay Organlar Hastanın Yaşam Kalitesini Artırır, Sağlık Sistemini Güçlendirirse Devrim Yaratır
Sağlıklı bir yılbaşı gecesi mümkün
Mahmut Tuncer ve Ünlü İsimler Aynı Gecede Buluştu: Delen Ailesinden Görkemli Düğün
Sanatçı Emir Can İğrek, Üsküdar Tebessüm Kahvesi’ni Ziyaret Etti
Yuvamız İzmirli çocuklara yeni yıl sürprizi
Buca Belediyesi’nden engel tanımayan yeni yıl kutlaması
Nilüfer’de 2025’in birikimiyle 2026’ya: Ortak akıl, doğru yatırım
ASAT’tan Akdeniz Sanayi Sitesi bölgesine yeni kanalizasyon yatırımı
Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde HSWIM Teknolojisi ile Kesintisiz Ağırlık Denetimi