Çumra’da Şivlilik Coşkusu
26.12.2025 - Cuma 19:11
Çumra Belediyesi, asırlardır devam eden şivlilik geleneğini yaşatmak amacıyla çocuklara yönelik bir etkinlik düzenledi. Belediye Başkanı Mehmet Aydın’ın da katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte, çocuklara şivlilik ikramları dağıtıldı, neşe dolu anlar yaşandı.
Birlik, beraberlik ve kardeşliğin simgesi olan şivlilik geleneği kapsamında düzenlenen etkinlikte, çocukların yüzlerindeki tebessüm Çumra sokaklarını adeta şenlendirdi. Renkli görüntülere sahne olan programda, çocukların mutluluğu vatandaşlardan da büyük ilgi gördü.
Çumra Belediye Başkanı Mehmet Aydın, etkinliğe ilişkin yaptığı açıklamada, şivliliğin sadece bir gelenek değil, aynı zamanda paylaşmanın ve dayanışmanın en güzel örneklerinden biri olduğunu vurguladı. Başkan Aydın, “Çocuklarımızın neşesi, bizim en büyük mutluluğumuz. Bu güzel geleneği yaşatmaya ve gelecek nesillere aktarmaya devam edeceğiz,” ifadelerini kullandı.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
Çumra’da Şivlilik Coşkusu
102 Bin 417 Misafir Selçuklu Kongre Merkezi’ne Akın Etti
Yaşam Kartalı Projesi ile kalp durmasında erken şoklama hedefleniyor
Kartepe’de Kandil Bereketi Evlere Taşındı
Başkan Köymen, Maltepeli kadınların yazıp yönettikleri kısa film ve belgeseli izledi
Yapay Organlar Hastanın Yaşam Kalitesini Artırır, Sağlık Sistemini Güçlendirirse Devrim Yaratır
Sağlıklı bir yılbaşı gecesi mümkün
Mahmut Tuncer ve Ünlü İsimler Aynı Gecede Buluştu: Delen Ailesinden Görkemli Düğün
Sanatçı Emir Can İğrek, Üsküdar Tebessüm Kahvesi’ni Ziyaret Etti
Yuvamız İzmirli çocuklara yeni yıl sürprizi