Engelsiz Yaşam Merkezi’nde Yeni Yıl Heyecanı
Başkan Mutlu yeni yıl öncesi komşularıyla buluştu
31.12.2025 - Çarşamba 16:13
Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, 2025 yılının son gününde Aziziye ve Ferahlı mahallelerinde gerçekleştirdiği ev ziyaretlerinde komşularıyla bir araya geldi. Demir ve Bayık ailelerine konuk olan ve mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyen Başkan Mutlu, “Komşularımızla yan yana, çocuklar ve gençler için daha adil, daha aydınlık bir gelecek kurmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Dayanışmanın hiç eksilmediği, umudun büyüdüğü bir yıl diliyorum” dedi.
Ziyaretlere, Belediye Meclis Üyesi Işık Güdüm Doğusoy’un yanı sıra Aziziye Mahalle Muhtarı Özlem Kanmetin ve Ferahlı Mahalle Muhtarı Filiz Tunç da eşlik etti. Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmalarda, dayanışma, paylaşma ve komşuluk vurgusu öne çıktı.
Demir ve Bayık ailelerine ziyaret
Başkan Mutlu’nun ilk durağı Aziziye Mahallesi’nde yaşayan Demir ailesi oldu. Ailenin küçük kızı Amine ile yakından ilgilenen Mutlu, beraberinde getirdiği yeni yıl hediyelerini aileye takdim etti. Sohbet sırasında mahalleye ilişkin talep ve önerileri de dinleyen Başkan Mutlu, aileye sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir yıl diledi.
İkinci ziyaretini Ferahlı Mahallesi’nde Bayık ailesine gerçekleştiren Başkan Mutlu, Adnan ve Zehra Bayık ile keyifli bir sohbet etti. Bayık ailesi, Başkan Mutlu’nun evlerine konuk olmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek ziyaret için teşekkür etti.
Başkan Mutlu her iki ziyarette de çocukları, Beştepeler Semt Merkezi'nde Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği iş birliğiyle 5. ve 6. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen “Eğlenceli Türkçe ve Matematik” etkinliğine katılmaya davet etti.
Aynı sofrayı paylaşmak...
Yeni yıla ev ziyaretleriyle girmenin kendileri için büyük anlam taşıdığını belirten Başkan Nilüfer Çınarlı Mutlu, “Komşularımızla aynı sofrayı paylaşmanın, çocuklarımızı sevindirmenin ve onların yanında olduğumuzu hissettirmenin mutluluğunu yaşadık” dedi.
Konak'taki tüm komşularının yeni yılını kutlayan Başkan Mutlu, “Onlarla yan yana, çocuklar ve gençler için daha adil, daha aydınlık bir gelecek kurmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Dayanışmanın hiç eksilmediği, umudun büyüdüğü, sağlıklı ve mutlu bir yıl diliyorum” diye konuştu.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
Düden Şelalesi 900 bin ziyaretçi ağırladı
Başkan Topaloğlu engelli bireylerin yeni yılını kutladı
Maltepe’de kültür- sanat kurslarıyla sanat her kesime ulaşıyor
Minik Öğrenciler Başkan Çerçioğlu’nun Çalışmaları ile Tiyatroyla Buluştu
Gölcük’te Yeni Evlenecek Çiftler Bu Fuar Sizin İçin
ASAT’tan Alanya’ya 330 milyon TL’lik içme suyu yatırımı
Engelsiz Yaşam Merkezi’nde Yeni Yıl Heyecanı
Başkan Mutlu yeni yıl öncesi komşularıyla buluştu
ASKİ’den Didim’e 40 Milyon Türk Lirası Değerinde Yatırım
Mahmut Görgen’den Yılbaşına Özel 'Happy New Year 2026' Seti PowerApp’te Yayında