6. Karaman Kitap Günleri’nde Ünlü Yazarlar Okurlarıyla Buluşuyor

6. Karaman Kitap Günleri’nde Ünlü Yazarlar Okurlarıyla Buluşuyor
Yazı Özetini Göster

Karaman Belediyesi tarafından bu yıl 6.’sı düzenlenen Karaman Kitap Günleri’nde bir yandan yurdun dört bir tarafından gelen yayınevlerinin kitapları sergilenirken, diğer taraftan da kitapseverler yazarlarla buluşuyor.
8 Mayıs tarihinde Lütfi Elvan Fuar ve Kongre Merkezi’nde başlayan Karaman Kitap Günleri, her gün ünlü bir yazarı ağırladı. Kahraman Tazeoğlu ile başlayan söyleşi ve imza günleri sırasıyla; Işıl Işık, Tarkan Köylü, Haydar Ergülen, Serhat Yabancı, Dilek Cesur ve Gri Koç ile devam etti. Özellikle gençlerin büyük ilgi gösterdiği buluşmalarda yazarlar, okurlarıyla söyleşi gerçekleştirerek kitaplarını imzaladı.
22 Mayıs tarihine kadar ziyarete açık olacak olan Karaman Kitap Günleri; 15-16 Mayıs’ta Sinan Akyüz’ü, 16 Mayıs’ta Ahmet Taşağıl ve Sinan Yağmur’u, 16-17 Mayıs’ta Deniz Canan’ı ve 17 Mayıs’ta da Hatice Kübra Tongar’ı ağırlayacak.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Yorum Yazın

Benzer Yazılar