Çocuklara Harçlık Verirken Nelere Dikkat Edilmeli?
Başkan Çerçioğlu Pazarda Vatandaşlarla Buluştu
25.10.2021 - Pazartesi 13:20
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Çeştepe Pazarı’nı ziyaret etti. Pazarcı esnafı ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Çerçioğlu, vatandaşların hayat pahalılığından şikâyetçi olduğunun altını çizdi.
Başkan Çerçioğlu Aydın’ın dört bir tarafında vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Pazar ziyaretlerine de devam eden Başkan Çerçioğlu, bugün Çeştepe Pazarı’nda vatandaşlarla bir araya geldi. Pazarda alışveriş yapan ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Çerçioğlu, bütün vatandaşların hayat pahalılığından şikâyet ettiğini hatırlatarak bu zor süreçte ihtiyaç sahibi herkesin yanında olduklarını söyledi.
Başkan Çerçioğlu’yla sohbet eden ve yaşamanın iyice zorlaştığını ifade eden vatandaşlar, artık pazarların bile çok pahalı olduğunu belirtti. Vatandaşlar “Pazar alışverişine 100 TL ayırabiliyoruz. Nerede bunun eti, nerede bunun peyniri? Ne et, ne de peynir alabiliyoruz. Artık bizler de yemeyip, çocuklarımıza yedirmeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı. Vatandaşlar Aydın gibi bir tarım kentinde bile sebze ve meyve fiyatlarının bu kadar yüksek olmasını örnek gösterip tarımsal üretimin daha az olduğu diğer kentleri düşünemediklerini ifade etti.
Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı
Don Kişot, İzBBŞT sahnesinde kapalı gişe prömiyer yaptı
Osmangazi’nin Genç Müzisyenleri Bursalılara Müzik Ziyafeti Sundu
Büyükşehir'den üç aylara özel program
Mevlâna Haftası, manevi bir atmosferde anıldı
İzmir Oda Orkestrası Latin müzikleriyle dans ettirdi
Türkiye'nin en kapsamlı Çocuk Şenliği 'Şivlilik' başlıyor
'Bir Serebral Taşma Olarak Sanat' Programının Aralık Ayı Söyleşisi Gerçekleşti
Sinemanın yaratıcı gücü Bornova’da dünya ile buluşacak
Kemer’de “Atatürk ve Cumhuriyet” konulu seminer
Başkan Dedetaş, Din Görevlileri ile Kahvaltı Programında Buluştu