“Aşk Bu Mu?” Adlı Tiyatro Oyunu Nevşehir’de Sahnelenecek
Türk İklimlendirme Sektörü’nden Azerbaycan’a İhracat Atağı
01.11.2021 - Pazartesi 12:21
Türk İklimlendirme Sektörü’nün küresel iş ortağı İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği (İSİB) ,Azerbaycan’da 20-22 Ekim’de yapılan Aquatherm Bakü fuarında İnfo Stand açarken yine aynı şehirde yaptığı Sektörel Ticari Heyet Organizasyonu ile Azerbaycan’lı firmaların temsilcileri ile bir araya geldi.
Azerbaycan’daki her iki organizasyona da İSİB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şanal, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zeki Poyraz, Yönetim Kurulu Üyeleri Zeki Özen, Levent Aydın, Murat Bakanay ve Denetim Kurulu Üyesi Ahmet Hayri Gökşin katıldı. Azerbaycan Heyet Başkanlığını ise Zeki Özen üstlendi.
Azerbaycan ve Kafkasya’nın en büyük sektörel fuarı olan Aquatherm Bakü fuarına İSİB dahil 7 Türk firması iştirak etti. İSİB standı Türkiye’den katılımcıların aktif olarak kullandığı görüşmelerini ve toplantılarını gerçekleştirdiği bir yer olarak faaliyet gösterdi.
Isıtma sistemleri (kazan, brülör, kombi, radyatör ve ekipmanları), Tesisat sistemleri (vana, pompa, plastik borular, fittings, musluklar), Havalandırma ve Klima Sistemleri, Havuz sistemleri gibi yeni ürünlerin sergilendiği fuarda ayrıca binlerce iş insanı ve uzman arasında profesyonel görüşmeler gerçekleştirildi.
İSİB tarafında pandemi süreci ardından ilk defa yüz yüze gerçekleştirilen Azerbaycan Sektörel Ticaret Heyetimize organizasyonuna ise Türkiye tarafından 20 firma, Azerbaycan tarafından ise 43 firma katılım sağladı. Hilton Hotel’de gerçekleştirilen görüşmeler iki boyunca devam etti. Toplamda ise 234 iş görüşmesi yapıldı.
Azerbaycan’da yapılan her iki organizasyonun da başarı ile geçtiğini ifade eden İSİB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şanal, ihracatçılarımız için bir pazarlama ve iletişim köprüsü olmaya devam ettiklerini belirterek şunları söyledi: “İSİB olarak 10. yılımızı kutladığımız bu sene de kapsayıcılık ilkesiyle tüm firmalarımız için var gücümüzle çalışıyoruz. Kardeş ülkemiz Azerbaycan’ın yeri, her Türk firmasında olduğu gibi bizde de ayrı konumda. Hem fuarda gösterdiğimiz etkili iletişim ve görünürlük, hem de sektörel ticari heyet organizasyonu ile ulaştığımız firmaların ithalat iştahı ile Azerbaycan’da var olan ihracat hacmimizi daha da yukarı çıkaracağız.”
Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı
Sevginin, İyiliğin ve Umudun Oyunu "Kahvaltıya Kalsana" Seyirciyle Buluşuyor
Sony Future Filmmaker Awards: 2026 Jüri Kadrosu Açıklandı
“Şiddete Karşı Güçlenme Anlatıları” Sanatçılarımız Tarafından Okuma Tiyatrosu Olarak Kartal’da Sahnenecek
“Didim’in Renkleri” Boyama Kitabı Miniklerle Buluştu
Başkan Tugay: Zeytinin geleceği için 5 stratejik adım atıyoruz
Güvenmediğiniz yerden hizmet almayın!
ASKİ, Başkan Çerçioğlu'nun Öncülüğünde Altyapı Yatırımlarını Sürdürüyor
Nikbinler ve Anatolıan Lab Kocaeli Bilişim Fuarı'nda
Gölcük Belediyesi ve KADEM'den Önemli Etkinlik
Sultanhisarlı Vatandaşlardan Başkan Çerçioğlu’na Fide Teşekkürü